Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2005, 04:15 PM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Chattanooga, TN
Posts: 255
Default The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Is there a real place where we can find this info? If not, post it here.
__________________
iMac 2.8 GHz Intel Core Duo, 4G memory
OSX 10.6.8
PTLE 9.0.5, Mbox 2 Pro
Dynaudios
Organic French Roast
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2005, 04:22 PM
The Mink The Mink is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Chattanooga, TN
Posts: 255
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Specifically I'm wondering about:

Yellowtools CULTURE
MOTU MachFive
Antares (all - Filter, Kantos, etc.)
Izotope Trash
IK Amplitube
Bomb Factory Essentials (tuner etc.)
Bomb Factory 1176
Soundtoys Echoboy
Native Instruments B4

I've already heard Waves 5 (with WUP) and Altiverb 5 are good to go.

And I've heard Arturia instruments are not working at all.
__________________
iMac 2.8 GHz Intel Core Duo, 4G memory
OSX 10.6.8
PTLE 9.0.5, Mbox 2 Pro
Dynaudios
Organic French Roast
Reply With Quote
  #3  
Old 11-14-2005, 07:56 PM
JohnT JohnT is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Champaign-Urbana Illinois
Posts: 163
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

I'm not getting SoundSoap to work as AudioSuite. It won't draw the interface properly and doesn't show any buttons for BYPASS, PROCESS, etc...

The BIAS forum doesn't have anything about it yet except my post. It's a pretty quiet board.

I've been having good luck so far with my UAD-1 plugs. I'm done with Waves... thieves.

Jt
__________________
Mpowered PT w/ProjectMix with Black Lion mods, and Transit, Macbook Pro, Reason, Live, Axiom 25, Keystation 88, Coffee with cream, no sugar
Reply With Quote
  #4  
Old 11-15-2005, 03:36 AM
Squint Music Squint Music is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Luton, UK
Posts: 108
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Am I right in thinking that the Waves WUP only updates the plug ins to take advantage of the new dual processor capability in PTLE 7 (thus enabling you to have more instances) cos my waves version 5 plugs are working fine in PTLE 7 without any updates.....

Actually, I havent found any plug ins that dont work in LE 7 yet. Although I havent tried any soft synths yet.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-15-2005, 07:54 AM
JohnT JohnT is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Champaign-Urbana Illinois
Posts: 163
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Soundsoap update: BIAS knows of the problem and will be releasing a fix. Glad to know it's not my system.
__________________
Mpowered PT w/ProjectMix with Black Lion mods, and Transit, Macbook Pro, Reason, Live, Axiom 25, Keystation 88, Coffee with cream, no sugar
Reply With Quote
  #6  
Old 11-15-2005, 09:33 AM
David Penick David Penick is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Austin, TX
Posts: 268
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

I tested Mach Five and it worked fine after I installed the most recent update from the MOTU site.
I have the iZotope bundle and have tested Ozone. It works fine. Will test Vinyl tonight.

In terms of some other plug-ins, Fxpansion's Guru doesn't work at all in LE 7. I contacted Guru's tech support and they said they will have an LE 7 update in a couple of weeks.
I will test Mic Modeler tonight.
__________________
3.2 GHz Intel Core i7
Mac mini (2018)
Mac OS Mojave 10.14.6
Pro Tools 2019.6
Avid HD Native Thunderbolt
Avid HD Omni
Reply With Quote
  #7  
Old 01-26-2006, 01:25 AM
FirstStep FirstStep is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: NYC
Posts: 98
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Auto-Tune shows up on my list.. kantos doesn't.

Also, a few of my updated Waves plug-ins aren't showing up... trying everything, but no luck..

MAXXBASS WHERE ARE YOU!!!!
__________________
Vision is always ahead of execution, knowledge of material is your contact with reality, and uncertainty is a virtue.

-David Bayles; Art & Fear
Reply With Quote
  #8  
Old 01-26-2006, 08:44 AM
EF EF is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Malaga, WA
Posts: 85
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

As far as Waves plugins, I didn't notice any improvement for RTAS processing with 2 processors until I reWUPed myself and got the PT 7 upgrade from Waves. Then I noticed a pretty good improvement with Waves Plugins at least. I am still having other issues with PTLE 7 but I am slowly getting them figured out. BFD 1.5 causes my system to freeze up on PT.
__________________
G5 1.8DP 4 gig ram, 002
Waves Platinum, UAD-1 Studio Pak, Reason 2.5, BFD
Presonus Digimax 96K, UA 6176, Mackie Onyx 1640
Reply With Quote
  #9  
Old 01-26-2006, 08:58 AM
thebends9 thebends9 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 67
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Arturia plugs work. Go to theirs site they have downloads for 7.0
Reply With Quote
  #10  
Old 02-01-2006, 10:25 PM
PatDoppelrahm PatDoppelrahm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 25
Default Re: The plugs that WORK and DON\'T WORK on 7.0

Reaktor 5.1 does not work at all
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will my plugs work on PT 10? garnoil Post - Surround - Video 4 10-25-2011 03:01 AM
Audiosuit plugs don't work Viktor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-05-2004 07:45 PM
will my plugs still work in 6.1 juzbag 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-25-2003 03:22 PM
will all of my plugs work with 5.3.1? J. FO 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2002 12:21 PM
hd @ 192, what plugs will work? any? digimix Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 02-07-2002 12:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com