Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2004, 09:27 PM
octagondd octagondd is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Glendale, CA USA
Posts: 26
Default Fade won\'t relink

I have a session where it can't find 2 audio files. I then, choose manually find and relink. When the Relink window comes up, the 2 files are fade files. How do I get them out of the session. I tried to save a copy of the session and got an assertion error. I hope there is a simple way around this.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2004, 09:43 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Default Re: Fade won\'t relink

Choose to skip the missing files (which are fade files in your case) and recreate missing fades (which will essentially do what relink would have done).

If that isn't the solution to your problem, then I'll need more specifics.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2004, 10:33 PM
octagondd octagondd is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Glendale, CA USA
Posts: 26
Default Re: Fade won\'t relink

Thanks for the response. I tried that, but it didn't help because in the relink window its looking for Audio Files not Fades.

I finally figured out what to do though. In the fade folder the missing fade files existed, but they were tagged .wav. (All of our audio files are wav) I ended up importing the 2 fade files into the session and then deleting them from the drive. Double green lights after that and all was good, but 2 hours wasted.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fade in multiple using fade handle maufau Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-27-2014 03:01 PM
Automatic fade in and fade out occurring after recording digicake macOS 5 11-05-2013 02:07 PM
Fade-In and Fade-Out on Multiple Disjoint Regions holden Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-30-2007 02:22 PM
How to apply fade-ins and fade-outs on selected regions? Halstein Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-09-2007 04:07 PM
fade / audio files not relinking PT 7 relink isound781 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-19-2006 09:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com