Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-07-2010, 07:10 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 166
Unhappy Can't get 2.5.6. to work :-(

Hi forum,

I'm trying to get 2.5.6. to work but the workstation will not attach to the EuControl software. When I revert to 2.5.5. all is well and EuCon finds and attaches the workstation just fine (apart from PT 9 not working with this release....).
I have tried this on two different machines running 10.6.4. (System language is German) I have Mix, Transport and Control hooked up via a gigabit switch.

Ollie
Reply With Quote
  #2  
Old 11-07-2010, 03:40 PM
mix109 mix109 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Athens/Greece
Posts: 618
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

I dont have PT9 Installed but i also had to rollback to 2.5.5 once nothing but nothing worked with 2.5.6....
PT L e 8.0.4cs4 and Nuendo 5.1(with EuCon licence) and a single MCMix on 10.6.4._connected to EnetP1

Avid:Any feedback_comments?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2010, 03:40 PM
Noiselab Noiselab is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Seattle
Posts: 228
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

All of a sudden, I'm in the same boat as you Ollie. The big difference is that I had it working last night with PT9, EuCon 2.5.6 and the firmware updated in both my MC Mix and MC Transport. Hardly any fuss at all.

When I fired everything up this morning, I cannot get either Artist Series device to acknowledge PT9 or vice versa. The only change that I'm aware of was a shut-down for the night. I've re-installed EuCon AND PT9 twice with no joy.

HELP! PLEASE!

NL
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2010, 03:51 PM
Gemylon's Avatar
Gemylon Gemylon is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Norway
Posts: 792
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

First...

* Installed 2.5.6
* Then I deleted ALL Eucon pref. files in BOTH Libraries, (Main + User lib)

Then...

* I deleted ALL ProTools prefs,
* I re-installed ProTools 9,
* I repaired permissions.

* Restart, and finally...Everything work as it should !

Hope this helps ...


G
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2010, 04:27 PM
Noiselab Noiselab is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Seattle
Posts: 228
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

Gemylon, that was the ticket! I'm operational again!

I'd killed the EuCon .plist files in the main Library but not in the User Library previously. Wow!

Many thanks!

NL
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2010, 04:48 PM
Carlos Juvandes Carlos Juvandes is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Portugal
Posts: 24
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

I'm going to try that tomorrow.

Thanks
__________________
MacPro 2.8 8core|PT 11|3xUAD-2|2xMC MIX
Thermionic Phoenix Mastering Plus|Manley Massive Passive|API 2500|Distressor EL8-X|Summit TLA100
Reply With Quote
  #7  
Old 11-08-2010, 09:52 AM
marty martin marty martin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 265
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

That's got it for me too!
Deleting the preferences.
Why didn't I think of that?!!!
__________________
Studio: Mac Pro Trash Can 2.7 Ghz, 32Gb RAM, Sonett xMac Pro Server, HDX 12.4, S6 M10 24 Fader, Rednet 5,1 and 4
Live: MBP 15" 2.5Ghz i7 16Gb RAM, Avid S3L, Venue 4.5.1, OS10.11.1 + PT12, UAD Apollo 8
Reply With Quote
  #8  
Old 11-09-2010, 09:53 AM
Carlos Juvandes Carlos Juvandes is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Portugal
Posts: 24
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

Now it works.

I didn't repair permissions and didn't install Protools again.
Just trash the preferences and install it again.
__________________
MacPro 2.8 8core|PT 11|3xUAD-2|2xMC MIX
Thermionic Phoenix Mastering Plus|Manley Massive Passive|API 2500|Distressor EL8-X|Summit TLA100
Reply With Quote
  #9  
Old 11-09-2010, 10:46 AM
@tention @tention is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Cologne / Germany
Posts: 166
Thumbs up Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

Thanks everyone, I've got it working now.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-30-2010, 11:49 AM
Gemylon's Avatar
Gemylon Gemylon is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Norway
Posts: 792
Default Re: Can't get 2.5.6. to work :-(

Well, I had it working a while back...

Now,
I am having some main issues with connecting to my Artist series.
I have a MC Control and 3 MC Mix.

When opening the EuControl Settings panel,
most of the time there is no Workstation in there.
And if there is, and I try to attach it, it just disappear.
I have tried everything.
I ave trashed Preferences in both Libraries,
and both Euphonix and ProTools.
I have installed both EuControl and ProTools over agin, but nothing helps.
I have also done the Network Connections procedure form scratch again.

I am using MacOSX 10.6.5, ProTools 9, and EuControl 2.5.6
Running a MacPro with 18 GB RAM.


So any idea where to go from here ?

G
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Suite plugins that work in 10, do they work in 11? David Sandwisch Windows 1 08-10-2013 09:14 PM
The plugs that WORK and DON'T WORK on 7.0 The Mink 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 02-10-2006 11:12 PM
New Mic won't work DougSt.Louis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-12-2002 10:06 AM
How does Direct Connect work?? (Does it work well??) tommydee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-18-2001 09:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com