Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-01-2010, 06:19 PM
timhuling timhuling is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Default DIGI 002 MIDI Problems

Hi Folks-

I am running PT 8 on a intel iMac running snow leopard. My 002 is grayed out in the Audio/MIDI MIDI Setup. I have tried updated to PT 8.03, unplugging + replugging the 002, and rebuilding the MIDI Setup with no luck. The 002 is plugged into a 800/400 firewire converter because this mac has an 800 firewire connection only.

Any suggestions?

Thanks

Tim
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2010, 12:47 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,624
Default Re: DIGI 002 MIDI Problems

First, definitely do NOT unplug or replug the 002 while either the 002 or computer are on - you risk blowing a firewire port that way.

Now, to solve your problem let's try a couple things. Shut down your computer, turn off and back on the 002, then reboot the computer. Do the MIDI ports show up now?

If not, please visit the General Troubleshooting thread and follow the specific instructions for trashing MIDI related preferences - it's in one of the replies to the main post.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PLease Help! Digi 003 Midi Problems THE STATIC FACTORY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-25-2012 09:01 AM
midi problems W/digi 001 lechar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-22-2005 12:41 AM
DIGI 002 Midi problems drasmith 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 06-17-2004 05:49 AM
MIDI PROBLEMS - DIGI PLEASE HELP!! ManhtnProjct MIDI 1 01-10-2002 12:04 AM
MIDI PROBLEMS!! DIGI PLEASE HELP ManhtnProjct Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-14-2001 08:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com