Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #15  
Old 01-25-2009, 03:52 AM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default Re: Playback delay when using QT video

Great thank you..
Setting sound to line out and is working,thank you very much...
Strange but i works, great
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11HD video playback delay mattrixx Pro Tools 11 2 10-08-2013 07:52 AM
Does video playback follow system delay? Gordon Hookailo Post - Surround - Video 8 07-22-2012 11:13 PM
SOS Video Playback Problem 4 second delay when I press play AudioPostChris Post - Surround - Video 7 01-19-2011 11:23 AM
Quick Time Video = System Delay with Playback? acacia Post - Surround - Video 6 01-22-2010 01:30 AM
Slight Playback Delay w/ Video mellow1998 Post - Surround - Video 3 12-01-2007 05:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com