Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2010, 03:04 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default MIDI controller data/ Speakerphone 2

Is it possible to automate MIDI controller data from a D-Command? I just bought SP 2, and would like to automate the volume in the sample bay.

Thanks.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2010, 07:48 AM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 967
Default Re: MIDI controller data/ Speakerphone 2

Hi,

afaik it's not possible.... at least I haven' found it yet.

I'm using a Evolution U-Control and IBK 10 Control to record midi CCs into PT.
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #3  
Old 06-22-2010, 11:10 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: MIDI controller data/ Speakerphone 2

Quote:
I'm using a Evolution U-Control and IBK 10 Control to record midi CCs into PT.
Thanks for the tip.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lets talk about MIDI controller data! djmichaelwenz Pro Tools 10 6 09-06-2012 10:02 PM
MIDI Controller Data does not follow note Edit HELP Please! Crush 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-04-2011 07:55 PM
Can you reassign midi data from one controller to another? Avi Bortnick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-25-2010 10:26 AM
Moving Controller Data with Midi notes Swar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-29-2009 09:38 PM
How to edit midi controller data Dopamine MIDI 3 10-23-2001 08:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com