Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2006, 02:17 PM
anemicrock anemicrock is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 34
Default plugins not showing up in pro tools

Hey everyone. after a long week of pro tools headaches I went out today and bought the brand new mbox 2 pro along with a new mac pro.

Installed pro tools got everything else hooked up and running sweet. then once again fell into a problem. I installed my new plugins, BFD, Amplitube 2 and Ampeg and guess what? They won't show up in pro tools even though i installed them fine. They are all registered and licensed with my ikey so i'm stumped.

Does anyone know what the deal is and how to fix this? Please help.

This is my set up:

Mac pro 1,1 model
Mac osx 10.4.7
2x2.66 ghz dual-core intel xeon processor
1gb ram
pro tools 7.1.3
Mbox 2 pro
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2006, 02:28 PM
Kryst Kryst is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: GTA, Canada
Posts: 1,332
Default Re: plugins not showing up in pro tools

Do you have the correct versions of the plugins, and are they prepared/programmed for Intel Mac?
__________________
Kryst
Reply With Quote
  #3  
Old 09-27-2006, 02:33 PM
anemicrock anemicrock is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 34
Default Re: plugins not showing up in pro tools

I have no idea. All the requirements say on there web sites and the booklets is compato with 0SX platform with powermac G5 10.3 OR 10.4
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2006, 02:58 PM
Kryst Kryst is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: GTA, Canada
Posts: 1,332
Default Re: plugins not showing up in pro tools

You may want to look again, or email the companies and ask if they have any plugins specific to Intel Mac use
__________________
Kryst
Reply With Quote
  #5  
Old 09-27-2006, 03:09 PM
anemicrock anemicrock is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 34
Default Re: plugins not showing up in pro tools

Okay. downloaded the 1.5.45 beta Universal Binary update for bfd and have that plugin working. now i just have to find updates for ikmultimedia's amplitube 2 and ampeg.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2006, 03:16 PM
Kryst Kryst is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: GTA, Canada
Posts: 1,332
Default Re: plugins not showing up in pro tools

Good luck!
__________________
Kryst
Reply With Quote
  #7  
Old 09-27-2006, 03:29 PM
anemicrock anemicrock is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 34
Default Re: plugins not showing up in pro tools

Ha. what a joke. just found out that ampplitube 2 update won't be ready until november and ampeg's won't be until december. Ikmultimedia suck.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-27-2006, 07:50 PM
ScratchDee ScratchDee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: germany
Posts: 35
Default Re: plugins not showing up in pro tools

I always make sure the software is up to date before buying new hardware.
From a software developers point of view you might say apple sucks, because they
came up with another switch from ppc to intel.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 not showing my plugins?? Daryl Hughes macOS 9 12-18-2012 12:25 PM
New TDM Plugins Not Showing Up SPA Pro Tools TDM Systems (Win) 3 03-01-2010 07:07 PM
Plugins not showing up in Pro Tools. HELP :( Andy Webb Virtual Instruments 2 04-08-2008 03:58 PM
Plugins not showing up in Pro Tools swh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-09-2007 10:20 AM
Plugins not showing up subaro0o 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-10-2006 01:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com