Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2019, 02:12 AM
monnecka monnecka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Kinnelon NJ
Posts: 5
Default PT 2019 suddenly running out of memory?

I have a 2013 Mac Pro W 64gb of memory.
The last mix I have tried to do I keep running out of memory.
No idea what this could be... Iíve had sessions with a ton of plugins and tracks etc before and no problem.
This one I deactivated and hid all tracks except 16 of them. I was using ez drummer and I committed the midi to audio etc.
Most of the plugins I use are UA plugins so I donít see how they can be the problem.

Some things that have been odd to me are as follows:
I know in PT 2018-2019 they changed something where you could add plugins or move them etc and you wouldnít be interrupted etc.. that worked when I first installed but now itís the same as it used to be ... everything stutters etc...
I think I read somewhere that you needed to have something set a certain way for that to actually work.. maybe I switched that off somehow?
Please excuse my ignorance here as I am new to the forum and havenít had much posting experience.
Also if I run out of memory I can usually get away with continuing maybe until it happens once or twice but then I get this digital noise sound when I hit play and it sounds all messed up and I have to literally restart my computer to fix that issue and continue.

Anyone have any clue what could be wrong?
I have maxed out the memory.. Iím using the highest buffet 1024 I thing it is? I forget Iím not at the console right now..
itís never done this and all of a sudden now itís non stop.

Thanks in advance :)



Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spanner on S6 running 2019.5.1 quadraphonics Avid S6 17 11-11-2019 12:53 PM
PT 2019.6 not clearing memory fsavell Pro Tools 2019 1 10-14-2019 09:31 PM
HELP! Pro Tools suddenly running at snails pace gostudionc Pro Tools 2018 6 06-21-2018 06:07 PM
PT HD9 (running native with motu) running out of memory syMPh Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-21-2010 08:34 PM
session suddenly running extremely slow jonahjonahjonah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-16-2006 08:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com