Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2008, 04:51 AM
JazzyJ JazzyJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
Posts: 791
Default PTLE 7.4 (Mbox2) & M-Powered 7.3 (Transit) on same system?

Hi, I've got a

Dell Inspiron 6000
1.75Ghz, 2GB Ram, Win XP home SP2

and use PTLE 7.4 with an Mbox2 with no Problems.

I've been offered a copy of M-Powered PT 7.3 and have been thinking that in conjunction with an m-audio USB Transit it would be nice to be able to work on some editing and mixing using that rather than lugging the Mbox2 around in my bag when I'm on the move if I'm not actually recording, just mixing.


Can I install PT 7.4LE and PT 7.3 M-Powered on the same system and just simply choose which one I want to use (depending on what hardware is plugged in obviously) or will there be some sort of conflict or confusion between the versions?

I know that Digidesign have just released their USB key for this situation but the Transit is alot cheaper and has the option of recording aswell.


Any light you can shine on this is much appreciated


JazzyJ
__________________
Hack Pro (4.2Ghz i7 Quad/16GB)
PT11 / OSX 10.8.5
TC Electronic Konnekt 24D

Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2008, 08:49 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: PTLE 7.4 (Mbox2) & M-Powered 7.3 (Transit) on same sys

I answered over in Your other thread.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Powered 7.3 (Transit) & PTLE 7.4 (Mbox2) on same system? JazzyJ Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-12-2008 07:37 PM
M-Powered with Transit USB "DAE error -6006" @48K youngblood Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-17-2006 09:09 AM
m--audio transit with m-powered clusterer Pro Tools M-Powered (Mac) 4 12-25-2005 12:25 AM
m--audio transit with m-powered clusterer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-30-2005 04:18 AM
96K, Transit, M Powered 7 uno1234 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 11-22-2005 04:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com