Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #171  
Old 07-15-2015, 06:31 PM
procesador procesador is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Medellín Antioquia colombia
Posts: 39
Default Puedo convertir audio a MIDI?

Saludos: Puedo convertir audio a MIDI en pro tools 11? Necesito pasar las pistas de audio a MIDI y las de MIDI a Audio en pro tools 10 y 11. Si me pueden colaborar con esta información, gracias

Germán Cárdenas. Windows 7, Duro 1.5 Mb, Ram 16 Gb, Core i 7. Pro tools 10 y 11
Reply With Quote
  #172  
Old 07-15-2015, 08:39 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,240
Default Re: Puedo convertir audio a MIDI?

Quote:
Originally Posted by procesador View Post
Saludos: Puedo convertir audio a MIDI en pro tools 11? Necesito pasar las pistas de audio a MIDI y las de MIDI a Audio en pro tools 10 y 11. Si me pueden colaborar con esta información, gracias

Germán Cárdenas. Windows 7, Duro 1.5 Mb, Ram 16 Gb, Core i 7. Pro tools 10 y 11
Yo creo que algún moderador va a mover tu pregunta para el forum en español porque la pusiste en un hilo en ingles que habla de un tema diferente.

Para responderte: si, puedes pasar midi a audio, solo tienes que asignar la pista midi a algún instrumento previamente insertado en una pista de instrumento, luego asignarle a esta última un bus vacío, crear una pista de audio con la entrada desde el mismo bus que asignaste como salida de la pista instrumento, armar record en la de audio y reproducir la canción para que se grabe. Para convertir audio a midi puedes usar un programa como Melodyne. Saludos
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #173  
Old 07-16-2015, 08:30 PM
procesador procesador is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Medellín Antioquia colombia
Posts: 39
Default Convertir de audio a MIDI

Saludos: Muchas gracias por la respuesta
GERMÁN CÁRDENAS. Win 7. Duro 1.5 Gb. Ram 16 Gb. Proces Core i 7. Tarjet Mbox pro 3. Pro tools 10 y 11
Reply With Quote
  #174  
Old 11-02-2015, 09:51 AM
Jbarnhart1234 Jbarnhart1234 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Mason
Posts: 1
Default Re: Where's My Free Pro Tools 11 Upgrade?

I am unsure if I should've received a free upgrade to protools 11. I purchased 10 student (can't remember when) and feel like a free upgrade would've been included based on what I have read and heard from other users. Please help. Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 free upgrade from 10 adamsvard Windows 5 08-26-2013 12:32 PM
Pro tools 10 free upgrade? legspinner Pro Tools 10 12 02-13-2013 05:23 AM
free upgrade to pro tools 8? benjaminhailey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-21-2009 03:24 AM
Free Pro Tools 8 Upgrade Newkid1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-19-2009 09:30 AM
Pro Tools LE 7.4 upgrade free? joe.cavers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-22-2008 04:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com