Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2019, 03:54 AM
JNSW JNSW is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 75
Default Issues with PSP plugins

Hi. I´ve posted in this subject before (http://duc.avid.com/showthread.php?t=404846) and taken the issue to both AVID and PSP without satisfactory solvation (just letting you know that there is no known solvation to this issue). The issue is that my PSP plugins, especially Nexcellence, tend to either freeze or fully shut-down my sessions when opening and trying to manage the plugin (meaning any change of any parameter in the GUI). So, my question is if anyone have experienced the same problem and if there is a solution? I really love nexellence and the PSP 85, so i´d really like to make them work. Thx. / Jonas
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2019, 06:56 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,967
Default Re: Issues with PSP plugins

Never had a problem with PSP plugins on any version of PT in any version of OSX. OTOH sknote plugins have been a nightmare. Supposedly there's issues with PSP plugins and iLok authorizations but I've not seen that either.

I must be lucky. I'd hate to lose L'otary, Vintage Warmer 2 and the other plugins I have from PSP.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues with NI plugins RogerInnocenti AAX Plug-ins 1 10-05-2013 10:04 AM
Plugins issues !!!!!!! BLANCHARD macOS 0 10-01-2012 11:06 AM
Some plugins cause GUI issues with other plugins Top Jimmy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-08-2011 07:20 PM
Issues authorizing plugins - help! villagesound Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-25-2009 01:20 PM
Issues with using plugins jpsmash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-21-2008 09:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com