Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 12-23-2018, 09:55 AM
Panacci Panacci is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto
Posts: 193
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

I was sent a download of Falcon with a 30 day liscence. No Plugsound free library was sent though. Nothing in my account yet. Wierd , no problem with putting PT 2018.12 in my account. Ah well, looks like Im not the only one.
__________________
2009 8 Core Mac 5.1, (32 gigs Ram), MacBookPro , 828MKIII Hybrid , 8Pre, OSX 10.9.5/Sierra, DP8/9, MachV3, PT12 , Peak 7, Logic 9 ,WaveLab 9, DSP-Quattro ,many plugins , mics and synths. http://www.panaccimusic.com
Reply With Quote
  #32  
Old 12-28-2018, 07:30 AM
Panacci Panacci is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto
Posts: 193
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Friday Dec. the 28th. Still no installers in my account. Promised by many from tech support to send my situation to their IT guys. Been 3 weeks and nothing...... Anyone else out there with the same problem, thanks
__________________
2009 8 Core Mac 5.1, (32 gigs Ram), MacBookPro , 828MKIII Hybrid , 8Pre, OSX 10.9.5/Sierra, DP8/9, MachV3, PT12 , Peak 7, Logic 9 ,WaveLab 9, DSP-Quattro ,many plugins , mics and synths. http://www.panaccimusic.com
Reply With Quote
  #33  
Old 12-29-2018, 04:38 PM
quincy_j_clomo quincy_j_clomo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: USA
Posts: 16
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

I am also missing the Falcon AAX license.

Last edited by jeffro; 01-02-2019 at 10:43 PM. Reason: http://duc.avid.com/showpost.php?p=2511441
Reply With Quote
  #34  
Old 01-02-2019, 10:17 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,236
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Quote:
Originally Posted by HMA View Post
I have been a Pro Tools subscriber for years. No falcon license or installers either in my account or at iLok .
I see installers in the UVI Plug-Ins section of your Product Details and Download Links for PT, and the license was deposited 12/24. Thanks for your patience!
__________________
Reply With Quote
  #35  
Old 01-02-2019, 10:28 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,236
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Quote:
Originally Posted by steveski View Post
Same here. Dec23rd. Ticket has been raised but still nothing.
Sorry for the delay. Please check your email for a case notice.
__________________
Reply With Quote
  #36  
Old 01-02-2019, 10:43 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,236
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Quote:
Originally Posted by quincy_j_clomo View Post
I am also missing the Falcon AAX license.
Started a support case to provide more info. Please check your email. Thanks!
__________________
Reply With Quote
  #37  
Old 01-04-2019, 09:30 AM
quincy_j_clomo quincy_j_clomo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: USA
Posts: 16
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Got the license, thanks! I know there's a lot of griping on here, but customer support has really stepped up in the last year or so. Good job!
Reply With Quote
  #38  
Old 01-05-2019, 05:08 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,236
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

Quote:
Originally Posted by quincy_j_clomo View Post
Got the license, thanks! I know there's a lot of griping on here, but customer support has really stepped up in the last year or so. Good job!
Great news, updated your case as well. Thanks.
__________________
Reply With Quote
  #39  
Old 01-08-2019, 03:15 PM
revquig revquig is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Farmington CT USA
Posts: 3
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

I also have not received the Falcon in my yearly subscription. Very anxious to take this one for a ride.
Reply With Quote
  #40  
Old 01-08-2019, 03:19 PM
revquig revquig is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Farmington CT USA
Posts: 3
Default Re: Avid Falcon AAX license/installers not provided

any way you can send the download
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not provided with license ajeter7 Licensing & Accounts 1 07-01-2018 07:51 PM
License doesn't authorize newer versions provided joseph777 Licensing & Accounts 7 11-10-2017 02:28 PM
Pro Tools 9 HD users should be provided with backup license jacko Pro Tools 9 17 12-01-2010 01:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com