Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 10-12-2011, 03:03 AM
James Drake James Drake is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 592
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by Peter Baird View Post
Second, the chassis video doesn't function, so I need to figure out who gets which output.
do you mean the onboard video on the motherboard doesn't work?

i was about to order motherboard and ram and cpu, and bodge the rest together with what i have just to test.

but it's necessary to get a video card? choosing this seems to be a big thing when it comes to os x install..

Quote:
But I'd like to make a small disclaimer here: if Apple still supported PCI I would still have bought an Apple box. And while I'm sure Avid studied the matter thoroughly before setting the prices on card upgrades, the buyin is still just too rich for me. The math comes out to about 7K out of pocket to move to current cards and Apple CPUs versus around $1800 for what I think will turn out to be a very sturdy and stable system.
Same here. I wanted to get a mac mini or a macbook pro and go thunderbolt to the pci-x cards. but looks like this won't happen.

i don't like being forced to go magama chassis and mac pro (which doesn't rack mount very well) and end up with 8U +.

this will be a rig for me to use, not to rent out to others or for install in a studio. and anyway you still get grey screens and other crashes with legit systems unless you are careful. especially so with G5 rig up to the latest legit install for pci-x cards.
Reply With Quote
  #42  
Old 10-12-2011, 01:35 PM
Abomb97 Abomb97 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 220
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Peter!

A work of art! A masterpiece! A thing of beauty!

Thank you for posting such detailed info about your Beast!
I have added you to the list at the top of the thread.

Justin
__________________
ProTools 2018
1 x Apollo Quad Firewire
1 x Apogee Duet 2 mac/ios

MacBook Pro (15-inch,2018)
2.9 Ghz Intel Core i9 CPU
32 GB 2400 DDR4 RAM
1TB SSD System Drive
Mac OS High Sierra 10.13.6
Reply With Quote
  #43  
Old 10-14-2011, 02:13 PM
RonTalley RonTalley is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 38
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

I cant seem to find the Jetway JNAF92-Q67 Mobo no where. I know that they were available at Newegg but where else? Please I soooooooooooooooooooooooo want one!!!
Reply With Quote
  #44  
Old 10-14-2011, 02:38 PM
RonTalley RonTalley is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 38
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by RonTalley View Post
I cant seem to find the Jetway JNAF92-Q67 Mobo no where. I know that they were available at Newegg but where else? Please I soooooooooooooooooooooooo want one!!!
I must have gotten lucky becuase Newegg came up in a google search and when I went the site I was allowed to purchase........we will see.
Reply With Quote
  #45  
Old 10-14-2011, 04:37 PM
Abomb97 Abomb97 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 220
Exclamation Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by RonTalley View Post
I must have gotten lucky becuase Newegg came up in a google search and when I went the site I was allowed to purchase........we will see.
JNAF92-Q67 BACK IN STOCK AT NEWEGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813153216



BUY BUY BUY
__________________
ProTools 2018
1 x Apollo Quad Firewire
1 x Apogee Duet 2 mac/ios

MacBook Pro (15-inch,2018)
2.9 Ghz Intel Core i9 CPU
32 GB 2400 DDR4 RAM
1TB SSD System Drive
Mac OS High Sierra 10.13.6
Reply With Quote
  #46  
Old 10-14-2011, 05:28 PM
temetrepo temetrepo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: NJ
Posts: 221
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

just picked one up
__________________
Originally Posted by JustinA
"Soon" as in we should be refreshing our browsers, or "soon" as in ADC coming to LE?
Reply With Quote
  #47  
Old 10-14-2011, 06:20 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,613
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

I'm loading Snow Leopard(actually updating after installing 10.6.3) on a Gigabyte X58A-UD3 right now. Anyone running HD/Native on one of these?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #48  
Old 10-14-2011, 07:07 PM
Greg M Greg M is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Alpena, MI
Posts: 1,243
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

I am w/ Win 7 x64. No issues at all.

Greg
__________________
Intel i7 3930K, Gigabyte GA-X79-UP4 (rev 1.0), 32 GB Corsair Vengeance 1600 ram, EVGA Nvidea GT 720 TI video card, a Samsung 850 Pro (256 GB) OS drive, 2 Samsung 850 Pro's (512 GB) in externally mounted drive bays for session and sample storage, Win 10 Pro, PTHDN 2018.4, HD Omni, HD I/O 16x16 .
Reply With Quote
  #49  
Old 10-15-2011, 06:21 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,613
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
I'm loading Snow Leopard(actually updating after installing 10.6.3) on a Gigabyte X58A-UD3 right now. Anyone running HD/Native on one of these?
Sadly, my install failed. Gotta start over

Update; 3rd attempt was a dismal failure. Looks like that machine is going Windows 7.......rats!
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #50  
Old 10-16-2011, 04:21 PM
temetrepo temetrepo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: NJ
Posts: 221
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

^try kakewalk on your board. i have the ex25-ud3r and it doesn't get any easier than that with it
__________________
Originally Posted by JustinA
"Soon" as in we should be refreshing our browsers, or "soon" as in ADC coming to LE?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh for Pro Tools 7 - 7.4 anybody ? zavid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-19-2014 03:51 PM
Hackintosh Problem pocketcalc macOS 2 07-08-2012 05:35 PM
Hackintosh with PT9 HD Native? PMedia macOS 9 07-11-2011 09:12 AM
Hackintosh on my rig? Raoul23 Pro Tools TDM Systems (Win) 7 07-01-2011 03:26 PM
Hackintosh Help HDK_Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-16-2010 10:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com