Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-15-2012, 02:05 PM
michaelrowe michaelrowe is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: mississauga
Posts: 1
Default Unable to locate Avid hardware

i keep getting this message when trying to turn it on the first time. dos anyone know how to fix this?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to locate Avid Hardware fosterfreeze Pro Tools SE and Essential (Win) 7 03-05-2014 09:59 AM
Unable to locate Avid hardware. Avid Pro Tools SE 8.0.3 (M-Audio KeyStudio 49) azndisast3r Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-21-2013 02:31 PM
Pro Tools SE unable to locate Avid Hardware error WIN 8? joe979xx Pro Tools SE and Essential (Win) 2 07-25-2013 11:37 AM
Unable to locate Avid hardware... torrror Pro Tools SE and Essential (Win) 0 05-28-2012 03:23 PM
AVID SUPPORT - DIGI002 CONSOLE - Unable to locate Digidesign Hardware bdeivert 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 04-01-2011 04:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com