Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-09-2011, 10:52 PM
zachbot zachbot is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Minneapolis, MN
Posts: 7
Default ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues

I am in dire straights.
I have been happily using my Protools rig for weeks and 3 weeks ago I get an "unable to initialize ASIO device" error meaning my Digi 003R+ was not being seen by PT9 ? I updated all the drivers, checked my settings, rebooted and tried again. Nothing. I uninstalled Protools9, reinstalled my original PT8, then installed my PT9 cross grade, then updated PT9, now I get an error that my iLok needs to be updated, ok. I have downloaded the update from iLok 3x and ran the installer 3x, and I continue to get the same error, I can't even launch PT9 to see if my Digi 003 is working?

I can't believe that it is so difficult to contact AVID about these type of issues, I just want there to be some one I can email to get a little help. I have been a supporter of AVID through all the recent changes, but I am starting to get frustrated.

Has something changed recently, w/ Windows? or Digi? or iLok?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 03:29 PM
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Windows 3 09-10-2013 04:02 PM
Protools 9 and ilok portability issues. cdavis6406 Pro Tools 9 3 11-04-2010 07:11 PM
Issues with 003R The Oxygen Kiosk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-28-2010 01:46 PM
Serious issues with 003R macdeath 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-16-2007 07:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com