Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 10-08-2011, 02:17 AM
Peter Baird's Avatar
Peter Baird Peter Baird is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Stevenson Ranch, CA
Posts: 236
Default Re: New Hackintosh / PT7 monster HD PCI Rig

Mike,

My big problem was not realizing the iBoot disk had to be a boot volume--doh! I finally managed to make a valid CD from Disk Utility and entered the wonderful world of Hackintosh last night.

Here's where I stand now: on my second install I seem to have gotten all the install orders correct. I've even got the beast to recognize the graphics card (ASUS EN210) and it runs pretty darn snappy. I ended up using EasyBeast, did a reboot, installed the NVidia drivers from tonymac, rebooted again, and Bob's yer uncle. Unfortunately the last round of MultiBeast killed the Ethernet, so I'm on the prowl for fixes. I installed Lnx2Mac under MultiBeast, but so far no luck.

It's probably time to install the rest of the RAM and the record drives, no? Did you have to do any MultiBeast magic to get the system to recognize your HD cards?

Peter
__________________
Gypsy: PT Ultimate 2018.10, 12-core Mac Pro 3.46Ghz 64GB OS 10.13.6, HD Native, HD OMNI, HD I/O, 2 Artist Mix, EUCON 18.3, Quad Eight preamps, Neve 3201 EQs, 2 LA-4s, 2 1176s, Malone Design Works desk

Laptop: 10.13.4 MacBook Pro 2.8 Core i7, 16G, PT 12.8.2, RME FF800/TCO, Live 9

www.remotewest.com
@RemoteWest
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hackintosh for Pro Tools 7 - 7.4 anybody ? zavid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-19-2014 03:51 PM
Hackintosh Problem pocketcalc macOS 2 07-08-2012 05:35 PM
Hackintosh with PT9 HD Native? PMedia macOS 9 07-11-2011 09:12 AM
Hackintosh on my rig? Raoul23 Pro Tools TDM Systems (Win) 7 07-01-2011 03:26 PM
Hackintosh Help HDK_Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-16-2010 10:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com