Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Storage Subsystems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2010, 09:14 AM
abre abre is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Republic of Trinidad and Tobago
Posts: 408
Default Glyph Support is Terrible

I am having the worst time of my life since I got into music recording. I bought an iMac and a Glyph GT050 firewire external drive. The drive started making a roaring sound. It would show up some time then it wouln't. Finally the amber light just stayed on and nothing showed up on the drive. I am living in Trinidad so I bought it online from BHPhotovideo.com. It is still under warranty so I contacted Glyph Technologies.They agreed to fix the drive. I would pay for sending it and they would pay the return fee. I got an RMA and sent the drive for them. It took so long I thought they forgot me. They shipped the drive back to me without even a tracking number. When I got it. I hooked it up. It worked for about then minutes then all went haywire. It came back just as I had sent it. One difference, the sound changed to a clicking one. I contacted them and imagine they wanted me to ship it back to them. I have to be a mad man to go through that again. I don't want anyone to go through this. Finally all my data was lost.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2010, 06:07 PM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,304
Default Re: Glyph Support is Terrible

Rule #1: Back up your data. Never trust anything you need on just one drive. I back up all of my stuff to at least 2 different external hard drives, and also store my projects on flash drives or DVDs.

That being said, have you tried any other firewire peripherals with your mac? Sometimes a flaky firewire device(in your case, the glyph drive) can damage the firewire chipset on the mac. Unfortunately with an imac there's not an easy way to fix that.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is AVID support so terrible? lapezeus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 02-09-2011 05:56 PM
terrible phone support experience regarding timeline placement miketeachesclass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 11-10-2010 02:52 PM
iMac to Glyph to Profire to Glyph justus1900 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-14-2009 05:45 AM
DIGIDESIGN'S SUPPORT IN EUROPE IS TERRIBLE!!!!!!! *DELETED* *DELETED* extratone Pro Tools M-Powered (Win) 10 11-22-2006 05:34 AM
OWC - Other World Computing - TERRIBLE SUPPORT fmckinnon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 08-26-2002 06:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com