Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2017, 12:01 PM
Ke productions Ke productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chicago, Illinois, United States
Posts: 365
Default Eq iii vanished pt 12.7

For some reason my computer can't find eqIII anymore. I have uninstalled pt, reinstalled, found an ol eq III from PT 11.
I don't know what to do!
HELP!!!!!
https://www.dropbox.com/s/kw7vwoqmv3...%20PM.png?dl=0
__________________
Macbook Pro (Late 2016)
Processor: 2 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Radeon Pro 460 4096 MB
Running: PT HD 12.7.0
Interface: Apollo Quad 8P
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2017, 12:35 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,682
Default Re: Eq iii vanished pt 12.7

Quote:
Originally Posted by Ke productions View Post
For some reason my computer can't find eqIII anymore. I have uninstalled pt, reinstalled, found an ol eq III from PT 11.
I don't know what to do!
HELP!!!!!
https://www.dropbox.com/s/kw7vwoqmv3...%20PM.png?dl=0
i just removed my EQIII from plugins folder (just placed it on desktop) and it was re-installed when restarting pro tools ..

see if that works for you ...
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #3  
Old 09-27-2017, 02:17 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,273
Default Re: Eq iii vanished pt 12.7

I think John's on to something. Perhaps the plug-in you installed is 32-bit (from PT10) whereas PT12 needs 64-bit AAX.

Pro Tools Mac includes the core plug-ins in the app's package, so they get installed on launch if missing.

Delete any EQIII plug-in from your Plug-ins folder and launch PT. If that doesn't help please tell us what version of EQIII is installed (Get Info on the plug-in).

If running a pre-El Capitan OS try repairing Permissions (Disk Utility).
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 09-27-2017, 02:34 PM
Ke productions Ke productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chicago, Illinois, United States
Posts: 365
Default Re: Eq iii vanished pt 12.7

Quote:
Originally Posted by john1192 View Post
i just removed my EQIII from plugins folder (just placed it on desktop) and it was re-installed when restarting pro tools ..

see if that works for you ...
Ok cool!! I’ll give it a shot!
__________________
Macbook Pro (Late 2016)
Processor: 2 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Radeon Pro 460 4096 MB
Running: PT HD 12.7.0
Interface: Apollo Quad 8P
Reply With Quote
  #5  
Old 09-27-2017, 02:41 PM
Ke productions Ke productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chicago, Illinois, United States
Posts: 365
Default Re: Eq iii vanished pt 12.7

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
I think John's on to something. Perhaps the plug-in you installed is 32-bit (from PT10) whereas PT12 needs 64-bit AAX.

Pro Tools Mac includes the core plug-ins in the app's package, so they get installed on launch if missing.

Delete any EQIII plug-in from your Plug-ins folder and launch PT. If that doesn't help please tell us what version of EQIII is installed (Get Info on the plug-in).

If running a pre-El Capitan OS try repairing Permissions (Disk Utility).
Ok Great. Imma try it now!!
__________________
Macbook Pro (Late 2016)
Processor: 2 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Radeon Pro 460 4096 MB
Running: PT HD 12.7.0
Interface: Apollo Quad 8P
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2017, 02:55 PM
Ke productions Ke productions is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Chicago, Illinois, United States
Posts: 365
Default Re: Eq iii vanished pt 12.7

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
I think John's on to something. Perhaps the plug-in you installed is 32-bit (from PT10) whereas PT12 needs 64-bit AAX.

Pro Tools Mac includes the core plug-ins in the app's package, so they get installed on launch if missing.

Delete any EQIII plug-in from your Plug-ins folder and launch PT. If that doesn't help please tell us what version of EQIII is installed (Get Info on the plug-in).

If running a pre-El Capitan OS try repairing Permissions (Disk Utility).
Ok. Looks like that did the trick. I used Easyfinder (a search app) to find all of the eqIII plugins in my system and deleted them all.
Restarted PT and it came up!!
Thx GUYS!
__________________
Macbook Pro (Late 2016)
Processor: 2 GHz Intel Core i7
Memory: 16 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Radeon Pro 460 4096 MB
Running: PT HD 12.7.0
Interface: Apollo Quad 8P
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11r asio vanished brad383music Eleven Rack 1 01-08-2013 08:24 AM
Help all .ptf and audio have vanished. bapnance Windows 10 07-26-2011 05:01 PM
All regions vanished Studio Studio Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-11-2007 10:48 AM
Crash, .pts vanished freed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-01-2006 10:42 AM
4 Gb vanished after re-init from HFS+ -> HFS Arno Peeters Tips & Tricks 0 05-03-2001 04:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com