Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-17-2011, 12:46 PM
TheMacroprosopus TheMacroprosopus is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Barrie
Posts: 2
Default Pro Tools SE Will Not Open

I've not seen anything - anywhere - about this (which may be a testament to my lack of skill with Google/the Avid site), so, here I am.

Suddenly, about a month ago, my Pro Tools ceased to open. I've since (today, in fact), tried a repair, and a complete reinstall. Nothing will make it open. The software updater throws an error. The only program that runs is the registration program, and...that's been done, before. I've got Windows 7 (hell, I had to GET 7 to make this thing run stable. Wasn't gonna risk it on Vista), and it stays properly updated.

The only recently installed (set of) program(s) was The Sims 3, which my girlfriend installed because her Mac wouldn't take it. Honestly, Pro Tools stopped working after this installation, but...I can't directly blame it, because I didn't use the program for roughly a week after her installation.

Is it as simple as blowing away the Sims, or is something more sinister afoot? Please, I beg of you all, help.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-19-2011, 07:41 AM
TheMacroprosopus TheMacroprosopus is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Barrie
Posts: 2
Default Re: Pro Tools SE Will Not Open

Well, it ain't the Sims, since that's now gone. That having been said, it seems that my Registry Server crashes everytime I try to either uninstall, or reinstall Pro Tools. Insert worry, here.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2011, 06:52 AM
Ayreon54 Ayreon54 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Netherlands
Posts: 1
Default Re: Pro Tools SE Will Not Open

I'm having the same problem. I bought a Fast Track USB audio interface that came with Pro Tools SE. After installing it I get nothing. The program won't launch, no errors given, no messages. I'vve tried reinstalling three times but no luck. I hope someone will with a solution will reply in this thread.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I open projects saved in Pro Tools 8 within Pro Tools 11? jenniemay2013 macOS 3 12-27-2013 06:48 AM
Can't open Pro Tools 9.0 on OS X 10.8 pianoman26011993 Getting Started 1 10-23-2013 12:04 AM
Pro Tools 10 won't open DanielZ macOS 1 05-10-2012 12:44 PM
Pro Tools 9.0 and 9.2 do not open plz help 10 blue screen crashed due to Pro Tools shamanrock Windows 21 04-04-2011 03:26 AM
Pro Tools HD 7.4 zipped Session wont open in Pro Tools SE Lyvewire Pro Tools SE and Essential (Mac) 3 03-01-2011 04:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com