Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2011, 01:29 PM
simulcast simulcast is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: dallas
Posts: 28
Default Latest update didn't fix this.....

Even though my playback engine setting is set to my Digi002, it behaves as though it is not and no sound comes out when i first open a session.

i have to go into the pulldown and act like i am "changing it", then reselect Digi002.

Of course it gets tedious having to do this every time.

This started happening after the first PT9 update and has been a problem ever since.

any ideas? perhaps a system preference is the issue? i have experimented but to no avail.


thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2011, 02:11 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,742
Default Re: Latest update didn't fix this.....

What version of OSX? Do you have the latest 002 driver(note they have separate drivers for the rack and the mixer versions)?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2011, 02:22 PM
simulcast simulcast is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: dallas
Posts: 28
Default Re: Latest update didn't fix this.....

i do have the latest drivers, running the latest version of snow leopard
(haven't updated to Lion yet.)

thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where Can I Find The Latest CS Update of PT LE? tomhartman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-13-2010 10:24 AM
Latest CS Update of PT LE 7.0 Reflexo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-28-2008 05:26 PM
Does the latest cs update contain all the previous ones? max cooper 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-07-2007 09:57 AM
7.1 LATEST UPDATE hws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-02-2007 07:48 AM
Latest PT update for OS 9 Macs? voltech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-03-2003 12:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com