Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2004, 12:39 PM
DeltaBeats DeltaBeats is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 19
Default problem with 002 rack and soundforge


hello audiojunks!

does anyone know why i can't record in soundforge through my 002 rack?
in the preferences bar of sound forge i can select digi chanels 1-2 for playback but for record it just says "none" and i can't select anything else !

thanks!

a audiojunk
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2004, 12:56 PM
lemix's Avatar
lemix lemix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 10,893
Default Re: problem with 002 rack and soundforge

DeltaBeats
Does your Soundforge support ASIO ?
There is likelihood, it's not..
(if it does..you don't have the driver installed ! )
The output assignment you see is for the Digi WaveDriver..and playback only ..

good luck,
__________________
cheers,
Andrew


W7 pro 64_i7 3930K_16GB_ Nuendo 6.5.4-7.1.3 / PT 12.4 ------Mac Mini OSX Lion_PT 10.xx
Allen&Heath GS R-24M_ full rack of vintage analog boxes _UAD2_Nugen_iZotope_Melda_Waves_Plugin Alliance_DMG and more
2.0 and 5.1 monitoring
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2004, 01:59 PM
George Ware George Ware is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: El Paso Tx
Posts: 224
Default Re: problem with 002 rack and soundforge

You can not record with Sound Forge using the Digi Classic Wavedrivers because the Digi 6x Wavedrivers only support playback.
I too am a Sound Forge 7.0 user, I hope Digi changes this.

George Ware
Reply With Quote
  #4  
Old 11-22-2004, 02:07 PM
DeltaBeats DeltaBeats is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: The Netherlands
Posts: 19
Default Re: problem with 002 rack and soundforge

thanks people seems i just have to wait then


cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major comp. problem - considering reverting to 002 rack instead 003 rack, good move? Tbassist4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-15-2009 04:20 PM
PT destructive like Soundforge? buckaroo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-30-2008 05:28 AM
Soundforge through 002. pkcraft 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-10-2003 05:06 PM
Mbox & e.g. Soundforge kekkonenurho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-25-2003 01:21 PM
Soundforge ?????? Paul T 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-28-2001 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com