Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2016, 03:36 AM
catalin66ro catalin66ro is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Aleea Tomesti 7, Bl. 12, Sc.1 Ap.
Posts: 5
Default Problem Mbox 2 mini with SoundForge 10 pro

Hi guys, I'm trying to use my Mbox 2 mini with Sony SoundForge 10 Pro (don't ask why, I have a lot of reasons). My problem is that, after I record something, when I try to play it, the cursor disappears and the meters are not moving. The sound is hearing good, is correct, but the scroll cursor disappears. I have the latest version of the drivers and I don't know what to do anymore. Can you help me with that? Thank you!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2016, 08:15 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,738
Default Re: Problem Mbox 2 mini with SoundForge 10 pro

what you describe sounds more like a graphics issue than a problem with the Mbox. Give some system details as described in the link near the top of this(and every) page called "Help Us Help You"
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2016, 07:17 AM
catalin66ro catalin66ro is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Aleea Tomesti 7, Bl. 12, Sc.1 Ap.
Posts: 5
Default Re: Problem Mbox 2 mini with SoundForge 10 pro

Can I send you my computer cofiguration using something else than Sandra? I'm having troubles installing it (with visual C++ redist, to be more exact).
Reply With Quote
  #4  
Old 05-29-2016, 03:24 AM
catalin66ro catalin66ro is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Aleea Tomesti 7, Bl. 12, Sc.1 Ap.
Posts: 5
Default Re: Problem Mbox 2 mini with SoundForge 10 pro

Well, I found a solution. Do not use the ASIO driver, use Windows Classic Driver, select DIGIDESIGN Mbos 2 mini and voila, the cursor and the meters are moving.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 questions- mbox/soundforge and preset management mrufino1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-26-2005 10:42 AM
problem with 002 rack and soundforge DeltaBeats 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-22-2004 02:07 PM
MBOX SONAR SOUNDFORGE ??? swayne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-20-2004 09:01 AM
Soundforge w/001 worked..w/Mbox not working help! bryanbassett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-12-2003 09:24 PM
Mbox & e.g. Soundforge kekkonenurho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-25-2003 01:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com