Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2006, 08:50 PM
goom goom is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 27
Default No Signal on Master Fader 002 during Low Latency?

Weird issue.... 002 Rack PT LE 6.9.2.... I get no signal only to the Master Fader when in Low Latency mode... I see signal on the track that I am recording to, but that signal does not get to the Master Fader... when I take the 002 out of Low Latency mode the signal gets to the Master Fader? I am trying to record 2 tracks at 96kHz through an external pre... I have always seen the input signal, whether in Low Latency or whether in 44.1, 48 or 96.... I have never seen signal on the Master Fader while in Low Latency during any of these sample rate sessions... My Master Fader outputs are assigned to Outputs 1 and 2 like they should be...... what gives?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2006, 09:11 PM
goom goom is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 27
Default Re: No Signal on Master Fader 002 during Low Latency?

Also, I have signal to the Master Fader only when my track output is anything but 1 and 2.... for instance... if I have a track in record and the output is 3-4 and the Master Fader output is 1-2... I don't see it, obviously, if I switch my Master Fader output to 3-4 I see signal but still hear nothing.... does all this have to do with the DigiCore Manager?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-04-2006, 09:30 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: No Signal on Master Fader 002 during Low Latency?

Do you have any plug-ins on the master fader?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-04-2006, 10:44 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: No Signal on Master Fader 002 during Low Latency?

In Low Latency Mode the mix is done on DSP chips in the 002 -- so you won't see metering on the Master Fader.

From your Getting Started Guide:

When Low Latency Monitoring is enabled, any
plug-ins and sends assigned to record-enabled
tracks (routed to Outputs 1–2) are automatically
bypassed, and must remain bypassed. Also,
these tracks will not register on meters for Master
Faders.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Im getting a much stronger signal on my left side of Master Fader while Im in record shamanrock Windows 0 04-12-2012 10:56 PM
Basic Gain Structure Fader/Master Fader Question acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-16-2011 05:36 AM
Master Fader 6.7 Master Fader issues Bogner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-19-2005 07:42 AM
Master inserts are post-fader? Was: L1+ on Master = clipping s2n Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 11-20-2001 07:41 AM
Signal Path Question/Master Fader dkrausz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-20-2001 04:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com