Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2006, 07:05 PM
chal7ds chal7ds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 176
Default setting up repeat playback?

Hey,

can someone explain to me how to have pro tools play though something i recorded, but then after it gets done with the music at the end, it repeats by itself again..over and over..like a loop? i just wanna practice a guitar lick to a beat..but i don't want to have to keep going back over to my PC..i just wanna sit down over at my amp area and practice to it over and over..

how do i set that up in PT?

thanks..
chal7ds
Reply With Quote
  #2  
Old 06-12-2006, 07:28 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,799
Default Re: setting up repeat playback?

hilight the exact region you want to loop, then press cntrl-shft-l. you should see an circular arrow now around your play button. hit play. same sequence of keys to shut it off.
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 9900k
Win 10
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2006, 08:39 PM
chal7ds chal7ds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 176
Default Re: setting up repeat playback?

cool! thanx!
Reply With Quote
  #4  
Old 06-13-2006, 05:38 AM
SumOdRsn SumOdRsn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 113
Default Re: setting up repeat playback?

You can also right-click on the play button and change it that way.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Setting Up Playback Engine hearttimes Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-03-2007 06:45 PM
Audiosuite Plug-in list - repeat repeat.......... sound01 Post - Surround - Video 2 11-13-2006 02:05 AM
Repeat Playback is not working digimike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-03-2006 07:36 AM
Setting up output for playback mcm15 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 01-07-2006 03:47 PM
playback setting bvleugels Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-26-2001 09:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com