Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2011, 06:55 PM
jjamesbomb jjamesbomb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 72
Default PT9 plugins not responding to touch auto ?

- I have this problem all the time now...I auto enable a button like the on echo farm say I wanna automate the repeats and put the track in touch mode - it used to write my tweaks but not anymore ? I have to draw them...ZZZzzzzzZ and that works fine. Huge bug for me...anyone else with same issue ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fader not responding to touch PTPerson ProControl, Control|24, Command|8 5 06-09-2012 01:29 AM
Mute during auto touch? in 6.9 lampmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-16-2005 12:15 PM
auto touch and solo robail 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-18-2003 05:38 PM
C24 Fader chatter on Auto Touch... Raven ICON & C|24 1 05-18-2002 11:18 AM
Auto Touch - Motormix kcarter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-15-2001 01:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com