Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2007, 08:52 PM
verbal2796 verbal2796 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default Pro Tools MP Setup and General Troubleshooting

I'm also having a similar problem. My 8-core Mac Pro came shipped with 10.4.9 and the combo update will not run. Apple care also confirmed this with me. I have installed Pro Tools 7.3.1cs3 M-Powered and Pro Tools will not launch. In fact I'm lucky if the icon even bounces in the dock. It doesn't crash my computer though. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools M-Powered Setup and General Troubleshooting DigiTechSupt Pro Tools M-Powered (Mac) 4 05-11-2010 03:31 PM
Pro Tools MP Setup and General Troubleshooting PaulArditti Pro Tools M-Powered (Mac) 0 06-17-2007 01:20 PM
Re:OS X / Pro Tools 6.x setup and general troubleshooting dannepop 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-30-2003 12:56 AM
Re:OS X/Pro Tools 6.x setup and general troubleshooting audiobob Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-29-2003 09:56 AM
OS X/Pro Tools 6.x setup and general troubleshooting / really? Robocop Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-29-2003 07:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com