Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2018, 01:31 AM
loftus loftus is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: adelaide Australia
Posts: 14
Default mbox pro issues

Hi I am running pro tools 11 on a mac mini using el capitan o/s. My interface is a Mbox pro and very recently I have got no signal coming in to the mbox. I have a keyboard connected through the stereo inputs and a guitar through the front input. The keyboard is also connected through the midi port and that works for triggering virtual instruments, but when going in as an audio, neither is registering a signal on the mbox. I have tried a few different leads and nothing. Any ideas???
I did have that high pitched sound coming out of the box (still do) so I updated the mbox drivers and I think that's when I lost my input sound
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 04:29 PM
Playback issues Mbox 3 pro (Pro tools Mbox pro) Strawberry89 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-07-2011 07:37 PM
Mbox issues jadeci123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-17-2008 08:34 PM
Two Issues with the mbox flood481 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-11-2004 11:39 AM
Known issues with Mbox and G5 horse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-07-2004 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com