Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2015, 07:29 AM
legacygt777 legacygt777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 100
Default Mbox pro 3 win 7 pt10

I've had a very stable setup using both my mbox 3 and eleven rack for several years.

I recently upgraded my mbox3 to an mbox 3 pro. It works good but eventually freezes. I know there are updates for the pro but I don't know which one to download here :http://avid.force.com/pkb/articles/e...ox-Pro-Drivers

I downloaded 1.1.10 and it completely made my computer freeze at the beginning of start up.

Running win 7 home and updated pt 10. Thanks for helping.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2015, 08:53 PM
legacygt777 legacygt777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 100
Default Re: Mbox pro 3 win 7 pt10

suggestions?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-27-2015, 05:21 AM
unkJE unkJE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,691
Default Re: Mbox pro 3 win 7 pt10

1.1.8
__________________
Pro Tools 2019.6/10.3.10 and 12.5.1 HD - Studio One 4 Pro - Win7 64 Ultimate (SP1) – Lenovo W520 ThinkPads & 433830U Docks – Mbox 3 Pro - Axiom Pro 49 - AIR Mini 32
Reply With Quote
  #4  
Old 09-28-2015, 11:10 PM
nikhilmulay nikhilmulay is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: mumbai
Posts: 169
Default Re: Mbox pro 3 win 7 pt10

Im using the latest drivers with 10.3.9.
Some occasional freezes but I think that's related to a plugin.
Otherwise pretty stable.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-30-2015, 10:42 PM
legacygt777 legacygt777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 100
Default Re: Mbox pro 3 win 7 pt10

I appreciate the feedback. haven't downloaded anything yet.

I want to clarify that my computer says, "AUDIO DEVICE BUFFER UNDERFLOWED" It won't allow me to play anymore.

Last edited by legacygt777; 09-30-2015 at 11:24 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone with PT10 and Mbox Pro on OSX 10.6.8? Ben Jenssen macOS 7 09-20-2015 04:18 PM
Do I need an Mbox with PT10 and an iMac? CRD Pro Tools 10 6 03-03-2013 08:39 PM
PT10 and MBox 2 mediababe macOS 1 12-23-2012 09:45 AM
Mbox Mini w/PT10 OR Mbox w/Express adrianbnd Pro Tools 10 7 10-02-2012 05:01 AM
PT10 with Mbox 2 pro digi003 Pro Tools 10 5 12-19-2011 08:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com