Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-10-2019, 04:18 AM
springthing springthing is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 22
Default Anyone still using Transfuser?

I've owned the Transfuser loop based VI since it was first released, but over the years of PT updates and system rebuilds, I haven't reinstalled it for quite some time.

Today I did a clean OSX reinstall on my MBA (early 2015) of OSX 10.10.5, which is the original version for this machine. I've reinstalled PT 2018 4, and also the Transfuser software.

All installed without issues, but I can't get this plug in to appear no matter how I try? Is i still compatible with the newer versions of PT?

Mike
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transfuser Fun Kamanchi Doyle Virtual Instruments 10 06-11-2014 09:49 AM
Transfuser Tip DonaldM Virtual Instruments 9 04-28-2014 11:05 AM
Transfuser DragonBlight Virtual Instruments 4 04-03-2010 02:29 PM
installing Transfuser full on Transfuser trial wfasano Virtual Instruments 2 06-30-2009 04:14 AM
need help with transfuser cpoulos13 Virtual Instruments 3 12-26-2008 06:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com