Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2011, 02:22 AM
masonicweird masonicweird is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United States
Posts: 37
Default Windows/Mac compatibility...

With the M Powered 8, I'm not able to utilize this feature. Will I be able to with PT 9? I'm not seeing it anywhere in the guides.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2011, 07:37 AM
Bill Denton Bill Denton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pittsburgh PA
Posts: 2,644
Default Re: Windows/Mac compatibility...

I see you're the same guy who couldn't grasp the Kia/Mercedes analogy so this should be fun...

Perhaps if you told us exactly what feature you are trying to utilize.

If it is the "Windows/Mac compatibility" you mentioned in your thread title, there are two installers for each PT version, one for PC's, one for Macs. If you want to run it on a PC, you download and install the PC version. If you want to run it on a Mac, you download and install the Mac version...
__________________
X
Note that all opinions, observations, whatever, in this post are mine, unless I'm being mean or am wrong, in which case it's somebody else's fault. I do not work for Avid (their loss)...my only relationship with Avid is that of a customer (when I'm not too poor to buy stuff, like now)...and that hot administrative assistant...that's more of a "thing" than a "relationship" (that should keep them guessing for a while...)

Just rockin'...what more is there?

Bill in Pittsburgh
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2011, 02:54 PM
masonicweird masonicweird is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United States
Posts: 37
Default Re: Windows/Mac compatibility...

I'm talking about the Windows/Mac compatibility feature. It's when you open a new session, you can check a box that makes the file both Windows AND Mac compatible.....
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2011, 03:54 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,875
Default Re: Windows/Mac compatibility...

Quote:
Originally Posted by masonicweird View Post
I'm talking about the Windows/Mac compatibility feature. It's when you open a new session, you can check a box that makes the file both Windows AND Mac compatible.....
That became automatic in Version 7(I think). The older versions had a check box when you created a session, or when you selected Save Session Copy. I run sessions between my LE/PC system and a friend's HD/Mac system all the time with zero issue or effort. I have to change the IO assignment as the main outs for me are 1&2, but the HD rig uses 1&3.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2011, 04:04 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Windows/Mac compatibility...

Have never had an issue opening a session on Win or Mac since V7. No checkbox needed.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2011, 10:50 PM
masonicweird masonicweird is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United States
Posts: 37
Default Re: Windows/Mac compatibility...

WHOA! Ha ha, that's hilarious! I've been too paranoid to try! lol I'll check it out and see what I get, thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
compatibility with windows 8 c123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-26-2013 07:32 AM
Windows 7 vs. Windows XP - PT 8 compatibility and performance. MadHouseLaboratories 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-19-2010 11:52 PM
Windows 64-Bit Compatibility JSXtremist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-03-2005 12:43 PM
pt le compatibility with windows xp rems 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 11-07-2001 06:34 PM
windows xp compatibility rems 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-17-2001 08:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com