Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2019, 06:41 PM
jbandes's Avatar
jbandes jbandes is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: United States
Posts: 76
Default Protools 12 2018 and 4K Monitors

Almost Perfect.

I am using a BenQ 4K monitor and my graphics card is a RTX 2080 and I set the shortcut to Override DPI Scaling and Systems (enhanced) and its almost perfect. Everything is fine except The Hand and and ibeam selection tool (they are tiny) I can live with it but I hope they will fix this as its the only think that is a problem.
Attached Images
File Type: jpg pt1.jpg (63.1 KB, 0 views)
__________________
Windows 10 Pro Version 1803
Asus ROG V 10
Intel i7-6900K 3.2 GHz 8 Core LGA 2011-v3
NVIDIA GeForce GTX 960 Ti
Samsung 960 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6P512BW)
32GB G.Skill DDR4 TridentZ RGB 3200Mhz PC4-25600 CL16 1.35V Quad Channel Kit
ASUS Expansion Card for Z170 & X99 Motherboards ThunderboltEX 3
Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter
Focusrite Clarett 4 Pre and UAD Apollo 8 QUAD
Pure 2 Mastering AD/DA Converter & Clock
UAD-2 Satellite USB QUAD
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2019, 11:50 AM
smokeydan smokeydan is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Manchester UK
Posts: 53
Default Re: Protools 12 2018 and 4K Monitors

On a Mac, you can change the cursor size in the OS system preferences, have it as big as you like - I just googled it and it looks like there are various ways to do this in windows 10 too. Or has override DPI scaling overridden this too?
__________________
Mac Pro 5,1, 2 x 3.46Ghz six core Xeon, 64GB RAM, High Sierra, PT Ultimate 2019.12, H/D Native PCie, Omni interface.
Mac Pro 6,1 12 core, 64GB RAM, High Sierra, PT Ultimate 2019.12, 2xHDX cards in Sonnet TB Chassis, 2 x Lynx Aurora 16 interfaces.
MacBook Pro 32GB RAM Catalina, PT 2020.3, non-functioning MBox 3 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which CPU / computer for protools 2018 boitason Pro Tools 12 19 11-13-2019 12:58 PM
Streaming ProTools 2018.7 Tulwean Pro Tools 2018 1 12-11-2018 03:05 AM
ProTools 2018.4 won't launch planck Pro Tools 2018 6 08-27-2018 05:54 AM
S5 Fusion with ProTools 2018 tricklabot System 5 6 08-27-2018 02:48 AM
ProTools 2018.1 PTPerson ICON & C|24 4 02-19-2018 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com