Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-10-2019, 07:33 AM
Gordon Hookailo's Avatar
Gordon Hookailo Gordon Hookailo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 115
Default Time lag when toggling bypass groups

My work flow depends upon being able to disable groups then re-enable them fast. In the last version of Eucon I was able to do just that with the Dock's Soft Switches under the iPad. We use an S6 in the same way. Using the Dock there is now a lag (sometimes up to 3 seconds) on Eucon 9.5. We can't work as fast we need to with that lag.

The above along with losing the ability for the S3 to remember where it's banked using Layouts slows work flow enough to consider going back to 2018.10 with an older version of Eucon.

We have just started adjusting our workflow with Eucon 9.5 and have found issues with closing Pan and Send windows as well. I'll post work arounds if I find them.

Anyone else having similar or other issues with the new Eucon? We would have stayed on the older version of Eucon but PTs 2019.5 UI gets bogged down with earlier versions.
__________________
Rig #1:
Mac Pro 5,1 12 core 3.33ghz 32gigs RAM / 10.12.6 2) SSDs, 2) RAIDS & other drives / Sonnet USB3 Card, ESATA Card / MOTU UltraLite-mk3 Hybrid firewire or HDN PCIe card 192 IO. S3 / Dock / Control Running PTs 12.61 thru 2019.5 when needed because of bugs in each version. Eucon 19.5

Rig#2
Mac Pro 3,1 8gigs RAM / 10.6.8 Pro Tools HD3 192 / 888 Running PTs 8
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2019, 08:15 AM
Gordon Hookailo's Avatar
Gordon Hookailo Gordon Hookailo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 115
Default Re: Time lag when toggling bypass groups

Update on lag... Turns out the lag is in the indication that the groups have been suspended or not. This is on large mix sessions. Looks like the suspend toggle happens on button push just not shown on dock or in PTs right away.
__________________
Rig #1:
Mac Pro 5,1 12 core 3.33ghz 32gigs RAM / 10.12.6 2) SSDs, 2) RAIDS & other drives / Sonnet USB3 Card, ESATA Card / MOTU UltraLite-mk3 Hybrid firewire or HDN PCIe card 192 IO. S3 / Dock / Control Running PTs 12.61 thru 2019.5 when needed because of bugs in each version. Eucon 19.5

Rig#2
Mac Pro 3,1 8gigs RAM / 10.6.8 Pro Tools HD3 192 / 888 Running PTs 8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Output needs toggling every time you want to hear it - Anyone else? tj7 Pro Tools 12 15 02-11-2017 02:28 PM
Quick key for toggling time i.e. Bars|Beats & Timecode? Eric Lambert Pro Tools 11 4 04-25-2014 02:08 PM
Digi Time Adjuster bypass question clausiii Pro Tools M-Powered (Mac) 12 10-29-2013 10:04 AM
Time adjuster plug in won't bypass bukman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-31-2009 01:46 AM
Time Adjuster bug: "bypass" doesn't seem to work jmark Pro Tools M-Powered (Mac) 2 11-29-2006 10:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com