Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2016, 03:36 AM
babaorum babaorum is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: france
Posts: 89
Default Always 99% cloud even an empty project ...

I have my Cloud at 99% even i removed all the tracks of my project which is empty now for long time ... ?!
__________________
Pro Tools 2019.x Eucontrol v18 - Cubase 10.x 64bits- Windows 10 pro 64bits - wavelab element 9.5.x - core i9 9900K - 32 Go RAM - 500 Go SSD + 750 Go SSD + 4.750 To HDD. ANTELOPE Discrete 4.
Ideal-Sound Not_To_Flow

Last edited by DigiTechSupt; 05-09-2016 at 04:10 PM. Reason: Support Case in progress.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-08-2016, 05:30 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,670
Default Re: Always 99% cloud even an empty project ...

I think you're supposed to contact Avid's support team and they will fix the issue on their side
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2016, 03:59 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,192
Default Re: Always 99% cloud even an empty project ...

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
I think you're supposed to contact Avid's support team and they will fix the issue on their side
YYR is correct; start a support case and Avid will fix it on their side.
__________________
Will K

System Details
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2016, 01:42 PM
john1192 john1192 is online now
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,705
Default Re: Always 99% cloud even an empty project ...

Beta Testing ... this new Avid Model has made all of us Beta Testers ... am i wrong ??


Quote:
Originally Posted by junkgear View Post
YYR is correct; start a support case and Avid will fix it on their side.
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2016, 02:58 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,670
Default Re: Always 99% cloud even an empty project ...

Sad but true, here is to hoping the future is better than the past.....
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-11-2016, 12:34 PM
eddiejag eddiejag is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Los Angeles
Posts: 13
Default How To Free Up Cloud Space?

Hello,

I've searched everywhere for this, and like usual Avid doesn't make information readily available. I tried to upload a project to the cloud, but with the measly 500mb it wasn't enough. So I down-sampled it to 48kHz. But now my cloud is full "99%" but there is no where I can access this cloud to delete files and free up space... So confused on how this thing is supposed to work.

Eddie Jag
Reply With Quote
  #7  
Old 05-11-2016, 01:09 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,192
Default Re: How To Free Up Cloud Space?

Open a support case and Avid can clear out your storage space on their end.
__________________
Will K

System Details
Reply With Quote
  #8  
Old 05-11-2016, 03:21 PM
john1192 john1192 is online now
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,705
Default Re: How To Free Up Cloud Space?

so there is no User Capability to do this ???

is there a plan for this ?? or is it there and not working properly ??

thank you john




Quote:
Originally Posted by junkgear View Post
Open a support case and Avid can clear out your storage space on their end.
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #9  
Old 05-11-2016, 03:38 PM
eddiejag eddiejag is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Los Angeles
Posts: 13
Default Re: How To Free Up Cloud Space?

Quote:
Originally Posted by junkgear View Post
Open a support case and Avid can clear out your storage space on their end.
That seems like a very inefficient way to handle storage, especially when we're given 500 mb to work with... I mean my phone has literally 128 times that amount... I don't understand how Avid thinks this is ok, being that most of us bought into PT12 because of the collaboration feature. Other than that, it's just a regurgitated form of PT11. I'm ok with them having storage plans for those who need massive amounts of storage for say album work or something? But I cant even upload one damn song to the cloud with 500mb.
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2016, 04:01 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,546
Default Re: How To Free Up Cloud Space?

Quote:
Originally Posted by eddiejag View Post
Hello,

I've searched everywhere for this, and like usual Avid doesn't make information readily available. I tried to upload a project to the cloud, but with the measly 500mb it wasn't enough. So I down-sampled it to 48kHz. But now my cloud is full "99%" but there is no where I can access this cloud to delete files and free up space... So confused on how this thing is supposed to work.

Eddie Jag
Did you read through these?

http://avid.force.com/pkb/articles/e...laboration-FAQ
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT Cloud Collaboration: Can't invite anyone to project hannuala Pro Tools 2018 18 08-22-2019 10:33 AM
Project Versioning under the "CLOUD" rogerhavoc Pro Tools 2018 7 05-12-2016 02:24 PM
Create New Project - There was an error posting the project. descendant Pro Tools | First Discussion 13 04-24-2016 07:35 PM
12.5 Cloud based project testing mattrixx Pro Tools 12 1 03-29-2016 03:41 AM
I get audio device buffer underflowed in empty project andreasK Pro Tools M-Powered (Mac) 3 11-25-2009 09:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com