Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2001, 12:27 PM
nothingonme nothingonme is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: NYC
Posts: 5
Default Dead DSP

My System:

9600 newer G3/500 256MB
Slot 1-Mix Core--888/24
Slot 2-Mix Farm--1622
Slot 3-Mix Farm--1622
Slot 4-Vintage Farm---DEAD DSP in Allocator
Slot 5-API Rage
Slot 6-Adaptec 2940

This been working fine untill today when I get the DEAD DSP error on all 4 chips of the Vintage Farm Card. I have tried reseating the card, TDM Ribbon Cable and trying a different node on the Cable, trashing DigiSetup, DAE Prefs Folder, and PT 5.0 Prefs. Is the card really dead?


[This message has been edited by nothingonme (edited February 11, 2001).]
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2001, 03:54 PM
Snitz Snitz is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: NYC
Posts: 263
Default Re: Dead DSP

open up your rig, pull and re-seat the card, try a different node on your ribbon cable...
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2001, 03:55 PM
Snitz Snitz is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: NYC
Posts: 263
Default Re: Dead DSP

sorry, didn't read far enough before replying...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2001, 09:22 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,635
Default Re: Dead DSP

-Just to confirm, run DigiTest on the cards. Assuming the DSP Farm fails, contact tech support at: 650-842-6699 to get an RA issued for the card.

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 dead? ghostarbeiter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 04-17-2012 12:48 PM
Dead G5, please help!!! audioluche Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 01-15-2009 10:40 AM
Is my 002 dead?? crazy_ow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-27-2008 03:28 PM
Dead NTK guentherschmidt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-08-2004 11:55 PM
dead fan? goldfinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-25-2004 01:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com