Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  ē  Community Terms of Use  ē  Help Us Help You

Knowledge Base Search  ē  Community Search  ē  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-10-2019, 07:34 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,718
Default Uggg...rebuilding my system from scratch

Yesterday I remortmatted my system and reinstalled Windows.

Iíve been having issues with Windows not updating and tried every troubleshooting method I could find and nothing would get it past a reboot loop, so I blew out the partition and reformatted and reinstalled from scratch with the latest Windows 10 1903 iso image.

But here I am, trying to download the updated installers for all of my software. Iím downloading on three separate computers with three separate internet connections: our satellite internet, my cell phone hot spot, and my Verizon hotspot. Average download speed is about 100kb/s. The fastest one is my cell phone hotspot which varies between 150 and 250 kbps.

Between Protools, the Avid plug-ins, Waves Mercury, the Slate Bundle, and all my other plugins, and other audio software, Iíll be lucky to be back up and running by the end of the weekend. Itís a good thing I donít havenít any projects on the stove right now.

This is the reason that Cloud Collaboration will never work for me. Those of us who live out in the sticks are 20 years behind the rest of the country when it comes to internet access.

But it sure would be nice if the software packages that Avid posts werenít multi-GB bloatware monstrosities.

__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Red 8Pre / Protools HD Native 2018.10 Ultimate
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking to buy a PT12HD system from scratch, don't know where to start teklife Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 11-30-2015 01:08 PM
HDD arrangement - System+Scratch+Samples? yurtal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-12-2010 02:18 PM
waveforms not rebuilding kalos 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2007 01:23 AM
Rebuilding digidrives? ngisedigid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-26-2002 06:17 PM
Rebuilding your desktop Integrate Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 08-08-2000 01:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com