Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2007, 05:35 AM
midi sordino midi sordino is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Dublin
Posts: 238
Default Instability of 7.3

Is it just me or does everyone get a red spike on the CPU when they launch any session in PT 7.3? I've generally had a lot more hassle, unpredictable behaviour and crashes since moving from 7.1 (which was rock solid).

Where did all the romance go?



Mac OS: 10.4.9/ G5 Dual 2.7 ghz/ 4.5 gigs RAM/ PT: 7.3.1 c4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSD 4 and instability nozzles macOS 2 01-23-2012 07:28 AM
Sync/TC Instability When Recording From VTR Tom Smith Post - Surround - Video 11 12-29-2008 10:58 AM
General instability in PT7, looking for help. deafguy Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 04-30-2006 11:02 AM
Bluetooth and Instability? Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-09-2005 05:14 AM
System Instability With DR-008 Amerihudge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-27-2003 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com