Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2014, 04:22 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default importing multiple videos into Pro Tools 11?

Hi,
I need to import multiple videos into pro tools (you used to be able to do this), any way around it besides upgrading to HD?
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-06-2014, 05:36 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,324
Default Re: importing multiple videos into Pro Tools 11?

No, you need HD.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2014, 06:20 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default Re: importing multiple videos into Pro Tools 11?

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
No, you need HD.
there's no add on or anything? Annoying! I did figure out that you can import multiple videos into pro tools 10, put them all on the same video track and then export to 11. A workaround, but a bit irritating for tv/film people who aren't in HD.
Thanks though :)
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2014, 06:54 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,324
Default Re: importing multiple videos into Pro Tools 11?

Well with PT10 you have the CPTK option which opens HD features, but that is now discontinued so you should find one 2nd hand if you want one. And if you do find a nice deal, I'd suggest you plan ahead and crossgrade that to PT10HD/PT11HD bundle.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-06-2014, 07:13 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default Re: importing multiple videos into Pro Tools 11?

cool, thanks for that, will look into it.
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Videos In PT10? thesabley macOS 4 05-16-2012 06:38 PM
Importing multiple midi files into a pro tools session deryanagle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-19-2008 08:22 PM
Problem Importing Multiple Videos mrbobb Post - Surround - Video 3 08-06-2007 10:28 AM
how many is multiple videos? dj_grimmace Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-25-2006 01:43 PM
Importing audio from videos... hed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-21-2005 09:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com