Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2008, 08:10 PM
spur's Avatar
spur spur is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Minneapolis
Posts: 18
Default How do I move a section from one session into another session?

Hello,

I have used ProTools for years and find it hard to believe there's not some way to do this.

I have two sessions for the same song. One is the radio edit and one is the club mix.

Right now I want to copy sections of the radio edit back into the session that is the club mix, because there's no easy way to remember and change all the dozens of edits I made to the radio edit since the last time I was working on the club mix.

Is there really no way to do this?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2008, 09:36 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: How do I move a section from one session into another session?

Create a region group - export it and import it.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2008, 09:08 AM
spur's Avatar
spur spur is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Minneapolis
Posts: 18
Default Re: How do I move a section from one session into another session?

How have I lived my life so long not knowing this?

Not everything is transferring; I assmue this is to be exected?

Immediately I notice missing automation, etc. Those were some of things I was hoping it would magically map... but without them I am still incredibly happy at learning this trick, thank you very much for responding!

(I knew there was more than one reason I upgraded.)
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2008, 09:09 AM
RussUK RussUK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ireland
Posts: 3,724
Default Re: How do I move a section from one session into another session?

Alternatively do a 'save session as' a make a second version of the whole session.
__________________
I work with amazing people who do amazing things.

Founder of the Expert Sites.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-21-2008, 09:21 AM
spur's Avatar
spur spur is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Minneapolis
Posts: 18
Red face Re: How do I move a section from one session into another session?

Quote:
Originally Posted by RussUK View Post
Alternatively do a 'save session as' a make a second version of the whole session.
That's how I got into this mess in the first place.
__________________
Cheers,
Nathan

memesounds.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserting blank space and/or another music section into your session? EVOLVIST Pro Tools 10 3 12-11-2013 01:06 PM
PT9 Saves a Session Copy in my Mac HD after I move a Session BJosephs Pro Tools Software (Mac) 4 04-06-2011 01:26 AM
Hybrid Session 3 - The Power of the Common Section RussUK Virtual Instruments 1 06-10-2009 02:07 AM
How to move HD session to 001? Forrest77 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 06-12-2002 05:36 AM
PC TO PC SESSION MOVE. stickstome2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-20-2001 02:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com