Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2008, 01:26 AM
sonuslab sonuslab is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 34
Default Why the audiosuite audio signal can-t route to a bus?

Why the audiosuite audio signal can-t route to a bus into the mixer?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to route USB audio into Pro Tools Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 06-12-2018 07:43 PM
AudioSuite Signal Generator available? ptfigg Pro Tools Software (Mac) 1 08-29-2013 02:07 PM
No audio signal or midi signal after pro tools 8.04 upgrade allgenres 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-01-2010 08:58 AM
Need a bit of help getting Apogee 200 to route audio DrFord General Discussion 0 04-24-2010 11:28 PM
Can't route CPU audio thru I/O! mrdecibel Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-28-2004 05:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com