Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-09-2014, 12:17 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

http://eventideplugins.elasticbeanst...trachannel.jsp

Enter the access code 048D6940

Quote:
Originally Posted by mailer from Eventide
UltraChannel™ is Eventide's new 64-bit native channel strip plug-in for AU, VST, and AAX64 for Mac and PC featuring micro pitch functionality from our flagship H8000, stereo delays with variable feedback paths, plus two stages of compression, gating, and five bands of parametric EQ. UltraChannel is available as a free download through midnight July 8, 2014, after which it will cost $249.
UltraChannel features a pair of dynamics processors: the O-Pressor™, capable of extreme compression (this is the compressor section of the Omnipressor®) and a conventional compressor with de-essing and side-chain capability.

UltraChannel™ also offers Soft-Saturation, and Transformer emulation which recreates transformer core saturation. This feature adds harmonics to low frequency material while remaining relatively transparent to the rest of signal. While relatively subtle, in aggregate, Transformer can bring life to otherwise dull mixes and help glue disparate sound sources together.

FlexiPath™ routing allows drag and drop for reordering the signal path of the top level components (O-Pressor, compressor/de-esser, EQ, Gate).

UltraChannel includes a variety of factory presets tailored to signal sources such as guitar, bass, kick drum, snare, piano, strings, synths and vocals. A number of the presets were created by Eventide artists.
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2014, 12:37 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,740
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

That is nice, though the license deposit system works really slow... haven't recieved the confirmation email in 15 minutes and counting.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-09-2014, 12:39 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,573
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

page is frozen here.

I was wondering when someone would copy Soundtoys.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-09-2014, 12:43 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

Hmm, yeah. I posted here before I redeemed my code. I'm getting a frozen page too. I've emailed support, hopefully they get it up and running.
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #5  
Old 06-09-2014, 12:47 PM
Glenjb Glenjb is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Fort Lauderdale
Posts: 656
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

Thanks Mesa.

Waiting for my license deposit too, I think..
Reply With Quote
  #6  
Old 06-09-2014, 12:49 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

mine was quick, just a few seconds and it was in my account
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #7  
Old 06-09-2014, 12:50 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,740
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

Good that they have it free for a month so they have plenty of time to get it up
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2014, 12:51 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,740
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
mine was quick, just a few seconds and it was in my account
Jealous. Mine is still frozen...
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-09-2014, 01:02 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,740
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

Very strange. I've tried two different internet connections but it just won't let me through...
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-09-2014, 01:07 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,573
Default Re: Eventide Ultrachannel (free, requires iLok account)

got it. Had to use Firefox. Safari wasn't happening.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot remove my iLok from an account with iLok License Manager roberts macOS 6 06-10-2013 03:28 PM
Can't open Pro Tools 8! Requires iLok? DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-04-2009 07:55 PM
New iLok from Digital Village is already registered to another iLok.com account!? Vytis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-06-2009 02:09 AM
iLok License not found (TL) - visible on iLok.com account LiamSlack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-17-2008 12:02 PM
Quick punch requires free voice Duh! Tips & Tricks 0 12-20-2000 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com