Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-24-2020, 09:03 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Keep getting account errors. Need the software working. Can anyone help please?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-24-2020, 09:04 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Have just contacted Avid Customer Care on Twitter also.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-24-2020, 09:28 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,698
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Maybe if you shared your system config and error messages you are seeing..?
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-24-2020, 09:56 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

This is not a system config issue.

I am trying to get the avid website to work so I can activate pro tools ultimate.

It tells me to contact customer support. But I can't do that without a active subscription, but I can't activate the subscription if I can't activate the software.

Is anyone from Avid tech support around who can help?


Regards
Reply With Quote
  #5  
Old 04-24-2020, 02:57 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,698
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Got it. Escalating...
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-24-2020, 03:15 PM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Thank you,

Are you in tech support? I thought avid tech support were in the UK & USA no?

Rob
Reply With Quote
  #7  
Old 04-24-2020, 03:52 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,859
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
Thank you,

Are you in tech support? I thought avid tech support were in the UK & USA no?

Rob
No moderator is in tech support. We can reach Avid though and escalate and then it is up to Avid how and what they can do depending ln the issue.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #8  
Old 04-24-2020, 03:54 PM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 362
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Cheers!

Just had some contact from Avid Tech Support (I think the USA) as its nearly midnight here in the UK. Have sent screen shots of the issue when activating on the avid website.

I think their user account area is down for some reason.

Let us see if they can fix it.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-24-2020, 04:18 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,698
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Of course they fix it but how fast is the big question
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #10  
Old 04-24-2020, 04:33 PM
unkJE's Avatar
unkJE unkJE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1,966
Default Re: Can't activate Pro Tools Ultimate Activation code

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
...I think their user account area is down for some reason....
Just tried – no problems logging into my Avid Account, where this message says:

“Due to the ongoing COVID-19 pandemic, Avid is experiencing a significant uptick in support requests from our customers. In an effort to serve each of our customers in an efficient and effective manner, we encourage you to log your support case via the Avid Support center. Thank you for your patience and understanding.”

It’s about 4:30 PM in LA if you want to Skype phone Avid Support again:
1-800-800-2843 / +1 978-275-2476
__________________
Pro Tools 2020.5 and 12.5.1 HD - Studio One 5 Pro - Win10 64 Pro – Lenovo W520 ThinkPads & 433830U Docks – Mbox 3 Pro - Axiom Pro 49 - AIR Mini 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't activate Pro tools ultimate activation code. protoolsuserman Pro Tools 2020 1 04-24-2020 09:01 AM
Bought PT Ultimate reinstatement, can't activate Ultimate subbasshead Licensing & Accounts 3 11-29-2019 09:23 PM
Where do i get my Pro Tools 11 Activation code?? rprncipe726 Windows 2 09-07-2014 03:00 PM
Pro Tools 11 activation code Gemylon Buy & Sell 19 08-03-2013 09:38 AM
Pro tools activation code Toefinger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-11-2006 02:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com