Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2010, 11:56 AM
gwest gwest is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chicago
Posts: 25
Default Stuttering/muted playback in Finder/Soundminer

While auditioning audio in Soundminer or from the Finder, audio stutters/drops out. This only occurs when a Pro Tools session is open. No recent changes in the setup that we can attribute this to. Any ideas?

SM ver 4.1.8.42
PT 7.3.1 HD2
Mac 1.25 PPC G4 10.4.11 (yeah, I know)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help! Hearing clicking and stuttering during playback! stereocoop Pro Tools M-Powered (Mac) 1 10-08-2008 02:53 PM
Please help - clicking and stuttering during playback stereocoop Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-06-2008 03:39 PM
PT6 - re: Stuttering Playback. dkrz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-11-2003 09:30 PM
002 stuttering on playback jshud4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-10-2003 08:09 AM
stuttering playback or recording? tandem Post - Surround - Video 3 04-11-2002 11:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com