Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2007, 10:31 AM
Morrisound Morrisound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 3
Default Option/preference for disabling Loop Trim?

My boss inadvertantly activates the loop trimmer all the time. We don't do much loop-based music here, and that tool specifically is interfering with his workflow. Is there an option or preference to deactivate this "feature."

Alternately, is there a way to disable trim tooltip scrolling when a Kensington trackball button based macro is used? He uses the trackball buttons to select tooltips and runs into trouble when the trimmer automatically scrolls to the loop trimmer.

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2007, 11:54 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,561
Default Re: Option/preference for disabling Loop Trim?

Hi,

Add your name to the petition...

http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1105112

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TCE Trim tool preference setting dave911 Pro Tools 10 2 03-15-2013 10:13 PM
Disabling a hardware option at startup (OSX question) jj5000 Pro Tools 9 0 12-11-2011 04:26 PM
Loop Trim is Stuck_LE 7.3.1 GuinessCrowley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-24-2007 10:52 AM
Possible Preference Option While Automating mixx Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-06-2007 09:15 PM
Does Disabling 'power profiles' include 'Turn off Monitor Option'? GuitarEasley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-14-2001 09:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com