Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-09-2013, 10:43 AM
mccoyrare@yahoo.com mccoyrare@yahoo.com is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: San Diego
Posts: 89
Default Installation of Pro Tools 10 on a Windows 8, 64 bit computer

I am installing Pro Tools 10 onto my 64 bit, Windows 8 computer, but it automatically installs it on the desktop. What is the location on the c drive it is suppose to be installed? Ie C:\Program Files\Etc.........
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2013, 10:50 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,709
Default Re: Installation of Pro Tools 10 on a Windows 8, 64 bit computer

It INSTALLS on the desktop or it places a Shortcut on the Desktop?

Pro Tools 10 should automatically choose or create the correct folder during install, that is:

C:>Program Files (x86)>Avid>Pro Tools

Keep in mind there are also files installed all across the system, not just in that one folder.

Just use the default setting unless you have done something to your system to change that.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2013, 11:16 AM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,709
Default Re: Installation of Pro Tools 10 on a Windows 8, 64 bit computer

What exact version of PT10 are you trying to install? You should be installing 10.3.6 or 10.3.7

10.3.7 is the latest as of now.


Try installing by RIGHT CLICKING the Setup and choose Run As Admin.


You can see me installing 10.3.6 (and 11) on Win8 here-
http://www.youtube.com/watch?v=WADEKsvVjfU
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Co-installation of Pro Tools 10/11 on Windows 8.1 keithl Pro Tools 11 3 12-25-2013 08:54 PM
Installation Problem - "A Pro tools installation has been detected on you computer" Nikkimac7049 Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-10-2012 07:02 PM
Please Help, Pro Tools installation on Windows 7 64 bit Ian31 Pro Tools M-Powered (Win) 14 05-31-2010 03:02 PM
Optimizing Windows XP installation for Pro Tools? Doctor M 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-08-2006 01:25 PM
Can Pro Tools be run WITHOUT windows installation? Ramsau1972 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-18-2005 02:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com