Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2012, 07:57 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,394
Default Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug!

Seriously, why is this still happening in PT10HD 10.3.2? I figured this would have been fixed long ago.

Opened the session this morning, every single region in the entire session is gone and deleted...thankfully, the backup sessions are ok... :-S

http://www.siegfriedmeier.com/ptscre...unds%20Bug.jpg
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2012, 05:29 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 3,182
Default Re: Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug!

Are you working on different computers or changing the Disk Allocation?
__________________
Help Us Help You



Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2019.6
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2013, 07:32 AM
Siegfried Meier Siegfried Meier is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Los Angeles
Posts: 1,394
Default Re: Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug!

Nope. Same rig. Literally opening the session a few minutes after having worked on it. It's clearly a bug.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" been fixed? meech Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 06-21-2014 12:47 AM
"Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" WildHoney Pro Tools TDM Systems (Mac) 243 08-13-2013 08:42 PM
pt8 won't open session (some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted) terryrocks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-26-2011 11:02 AM
"Some regions invalid bounds and were adjusted or deleted" A duplicate Audio Folder ! acmost Pro Tools 9 0 11-13-2010 05:40 AM
invalid region bounds adjusted velma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-25-2010 12:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com