Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2011, 11:02 AM
terryrocks terryrocks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: portland, or
Posts: 15
Default pt8 won't open session (some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted)

I figured this out. can't figure out how to delete thread
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" been fixed? meech Pro Tools TDM Systems (Mac) 22 06-21-2014 12:47 AM
"Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" WildHoney Pro Tools TDM Systems (Mac) 243 08-13-2013 08:42 PM
Some Clips Had Invalid Bounds and Were Adjusted or Deleted Bug! Siegfried Meier macOS 2 01-28-2013 07:32 AM
"Some regions invalid bounds and were adjusted or deleted" A duplicate Audio Folder ! acmost Pro Tools 9 0 11-13-2010 05:40 AM
invalid region bounds adjusted velma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-25-2010 12:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com