Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-09-2017, 04:30 PM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default High Sierra yet?

Hey,
It's November 9th. Isn't it about time PT is certified for High Sierra? Really getting annoyed. Avid, get it together.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2017, 04:32 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,797
Default Re: High Sierra yet???????

Thats gonna be a while longer ... Why do you need to use HS on your audio computer? I assume you have a dedicated comp for audio only ...
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2017, 04:35 PM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Re: High Sierra yet???????

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
Thats gonna be a while longer ... Why do you need to use HS on your audio computer? I assume you have a dedicated comp for audio only ...
Haven't updated yet, still on Sierra. But I would like to take advantage of the new OS. It really shouldn't take this long.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2017, 04:42 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,797
Default Re: High Sierra yet???????

Quote:
Originally Posted by mlavin00 View Post
Haven't updated yet, still on Sierra. But I would like to take advantage of the new OS. It really shouldn't take this long.
I partially agree there but it has Always taken quite a ling time for Avid to qualify new OS's looking back and it is just something we can't do anything about. If you buy a new Mac with HighSierra I would be a bit worried but since 10.12.6 works great here atleast I will definitely not update any of our Macs until a few dot releases has passed by as this is our livelyhood so everything has to work day and night here. No testing or updates until they are rock solid. All IMHO of course.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2017, 04:51 PM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Re: High Sierra yet???????

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
I partially agree there but it has Always taken quite a ling time for Avid to qualify new OS's looking back and it is just something we can't do anything about. If you buy a new Mac with HighSierra I would be a bit worried but since 10.12.6 works great here atleast I will definitely not update any of our Macs until a few dot releases has passed by as this is our livelyhood so everything has to work day and night here. No testing or updates until they are rock solid. All IMHO of course.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-09-2017, 05:14 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,423
Default Re: High Sierra yet???????

Quote:
Originally Posted by mlavin00 View Post
Haven't updated yet, still on Sierra. But I would like to take advantage of the new OS. It really shouldn't take this long.
Remember that those that live on the bleeding edge are doomed to get cut by it. While it may be neat to have the latest OSX unless you have a compelling reason to do that then stay with what works for you.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #7  
Old 11-09-2017, 07:03 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,237
Default High Sierra yet?

What possible feature in High Sierra is there that anybody running a DAW needs? Of all the things to complain about I do not want Avid to rush to support High Sierra.... I would much rather they focus on core product stability and get around to supporting High Sierra at their usual pace....

(and having said that I need High Sierra to troubleshoot some Bluetooth developer level issues.... I install that on another drive and boot off that.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by Darryl Ramm; 11-09-2017 at 07:30 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 11-09-2017, 07:51 PM
Extreme Mixing Extreme Mixing is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Van Nuys, CA. USA
Posts: 1,329
Default Re: High Sierra yet?

Yes. Relax. It will come.

Steve
__________________
Steve Shepherd
Extreme Mixing
Reply With Quote
  #9  
Old 11-09-2017, 09:11 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Re: High Sierra yet?

APFS is wicked fast. HS working great for me.
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-10-2017, 07:16 AM
mlavin00 mlavin00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Chicago
Posts: 23
Default Re: High Sierra yet?

Quote:
Originally Posted by ronwasserman View Post
APFS is wicked fast. HS working great for me.
You had no problems with Pro Tools on HS?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S6L AVB with OS X High Sierra brinnbacka VENUE Live Sound Systems 3 10-20-2018 12:52 AM
FastTrack C400 on High Sierra? mad_griffith FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 21 03-21-2018 10:09 AM
Mbox 3 and Mac OS High Sierra compatibility MarcelMendesFilho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-11-2017 03:29 AM
12.8.2R2 on High Sierra TrentWilliams Pro Tools 12 3 10-21-2017 10:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com