Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2010, 01:38 PM
Nathan Rain Nathan Rain is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The World
Posts: 9
Question How many install instances does PTLE8 allow?

Hi guys,

I have 2 computers and I would like to be able to use my Mbox Mini on both (or more if I get them).

How many install instances does Digi allow us per serial if we own the computers?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2010, 01:53 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: How many install instances does PTLE8 allow?

I think the answer is as many as you want, because the Mbox is the dongle.

There may be a limit when you buy the software upgrades for multiple PT systems (3 or 5 systems, or something like that), but you only have one system.

I'm sure it's all in the EULA
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2010, 02:50 PM
Nathan Rain Nathan Rain is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The World
Posts: 9
Default Re: How many install instances does PTLE8 allow?

Quote:
Originally Posted by flommer View Post
I think the answer is as many as you want, because the Mbox is the dongle.
See this is what I thought as well, though I can't seem to find the answer online anywhere.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2010, 02:52 PM
CME CME is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Ardmore OK
Posts: 3,207
Default Re: How many install instances does PTLE8 allow?

Yes you can install PTLE on more than one computer. It will not open unless a Digi interface is plugged into the computer.
__________________
Dell T5810. Harrison Mixbus 32C. Haven't used PT since 2015 and never been happier.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-09-2010, 03:18 PM
SekondThought SekondThought is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: United Kingdom
Posts: 103
Default Re: How many install instances does PTLE8 allow?

True indeed. There is none of that nonsense that some other applications have, such as Cubase 5 (which only allows 5 installs) and Ableton Live (which only allows 2 installs). With Pro Tools, it's as many as you like and the dongle is the interface. There are no limits (as far as I am aware of). I have never encountered any since I started using it in 2002.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-09-2010, 03:19 PM
Nathan Rain Nathan Rain is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The World
Posts: 9
Default Re: How many install instances does PTLE8 allow?

Found the answer, guess I wasn't looking in the right places:

Quote:
1. LIMITED RIGHTS TO INSTALL AND USE THE SOFTWARE. Avid grants you the following rights, subject to your purchase of the corresponding software license (if applicable) and the terms and conditions below:

1.1. Device license. You may install one copy of the software on one hardware device for your internal business use or your own personal enjoyment. The software may only be used by one person at time, unless you have purchased licenses for additional users.

1.2. Individual user license. You may install one or more copies of the software on hardware devices within your internal computer network for your internal use. The software may only be used by individuals for whom you have purchased a license. Multiple users may not share a single license.

1.3. Concurrent user license. You may install one or more copies of the software on hardware devices within your internal computer network for your internal use. The software may be used concurrently by a number of individuals equal to or less than the number of concurrent user licenses you have purchased.
So there it is. Case closed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RESOLVED: Need PTLE8 Install advice asap. 99silverado Eleven Rack 11 03-26-2011 11:26 AM
Is PTLE8 a full install? The Miff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-29-2010 06:44 AM
PTLE8 Install Hangs DonM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 08-24-2009 02:50 PM
Restore-Install PTLe8 & plug ins henno 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-14-2009 04:06 AM
PTLE8 will not install NS3474 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-20-2009 08:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com