Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old 01-06-2016, 04:46 PM
BobbyDazzler's Avatar
BobbyDazzler BobbyDazzler is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Australia
Posts: 1,000
Default Re: How's 12.4 running for you?

Is anyone getting weird window scrolling behaviour?
Every time I drag and drop audio into PT, my edit window view will scroll back to the top most track regardless of what track i just dropped to.
It also does this when I Command-Tab in and out of PT.
Its pretty annoying.
__________________
5,1 Mac Pro Dual Hex Westermere 3.6Ghz, 24gig Ram, Pro Tools HD Native 2018.4, Sierra, Blackmagic Decklink HD Extreme 3D.
Reply With Quote
  #102  
Old 01-06-2016, 07:41 PM
Poparad's Avatar
Poparad Poparad is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Akron, OH
Posts: 13
Default Re: How's 12.4 running for you?

12.4 is buggy as hell on my setup. 12.3 on the other hand, no issues. I'm having weird PT freezes, odd error messages, and the loud explosion problem, but nothing consistent and reproducible. I've been using PT since 9, and all of the releases so far have been without problems for me (other than the occasional need to trash preferences).

However, track freeze is so invaluable to me, that I'm going to stick it out until either 12.5 or some 12.4.x comes out that is hopefully more stable. As long as I save often, I can manage.
__________________
DAW: PT 12.4
OS: Windows 10 Home
Computer: HP Pavilion laptop, 8g ram, AMD 1.4g with Radeon
Interfaces: Tascam US-1800, M-Audio Fastrack Pro, AxeFX II
---------
http://www.poparad.com
Reply With Quote
  #103  
Old 01-07-2016, 04:27 AM
noiseboyuk noiseboyuk is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 1,114
Default Re: How's 12.4 running for you?

Quote:
Originally Posted by noiseboyuk View Post
My big issues are to do with that bug I have of highlighting a frame or less. Looks like it's related to H.264 video codec projects. I really don't want to convert cos all the UK post houses routinely use this and on tight turnarounds that's a real PITA. I'm talking with support, here's hoping they can fix this issue cos H.264 is working fine otherwise.
Just for anyone else experiencing this - support confirmed the issue. It affects H.264 video files - its been present since PT11, but is more annoying with 12.4 than other releases. They say they're going to work on a fix, here's hoping.

So far no other issues, in fact some other things seem to have finally cleared up. I had some graphics issues when dragging and vertically scrolling, they've gone in 12.4. Everything else great and in some cases considerably better, so I'm living with the video issue for now. If it gets intolerable, I'll convert to another codec.
__________________
Guy Rowland
www.guyrowland.co.uk

PT 2018HD; W10 Pro; i7 7820X; 64gb RAM; RME Babyface; UAD Quad Satellite USB; GTX 1050i
Reply With Quote
  #104  
Old 01-07-2016, 08:50 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,322
Default Re: How's 12.4 running for you?

Quote:
Originally Posted by Poparad View Post
12.4 is buggy as hell on my setup. 12.3 on the other hand, no issues...
I would reinstall.
__________________
Bob's room 615 562-4346
Georgetown Masters 615 254-3233
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #105  
Old 01-07-2016, 09:14 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is online now
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,927
Default Re: How's 12.4 running for you?

Quote:
Originally Posted by Poparad View Post
12.4 is buggy as hell on my setup. 12.3 on the other hand, no issues. I'm having weird PT freezes, odd error messages, and the loud explosion problem, but nothing consistent and reproducible. I've been using PT since 9, and all of the releases so far have been without problems for me (other than the occasional need to trash preferences).

However, track freeze is so invaluable to me, that I'm going to stick it out until either 12.5 or some 12.4.x comes out that is hopefully more stable. As long as I save often, I can manage.
Quote:
Originally Posted by Bob Olhsson View Post
I would reinstall.
And check for outdated or incompatible plug-ins.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.6 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #106  
Old 01-07-2016, 02:26 PM
Sam C's Avatar
Sam C Sam C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 524
Default Re: How's 12.4 running for you?

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Nice Guitar work, "I'll say my goodbyes"
Thanks man!
__________________
Sam
Reply With Quote
  #107  
Old 01-08-2016, 02:48 AM
noiseboyuk noiseboyuk is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 1,114
Default Re: How's 12.4 running for you?

...and it was all going so well....

Had to revert to 10 on a project today. Somewhere the project became corrupt and it couldn't import any new files, which is a long standing occasional bug linked to "copy files on import", though I hadn't tweaked that this time. Even importing all tracks into a new blank project carries the bug, while a simple blank project works normally, so that would seem to rule out trashing preferences. No time now to fault find any more, but it's back to the lifeboat that is PT10 (and may that license NEVER expire...)
__________________
Guy Rowland
www.guyrowland.co.uk

PT 2018HD; W10 Pro; i7 7820X; 64gb RAM; RME Babyface; UAD Quad Satellite USB; GTX 1050i
Reply With Quote
  #108  
Old 01-13-2016, 10:47 PM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 471
Default Re: How's 12.4 running for you?

I've been running 12.4 (HDN) for a couple weeks now on my Windows 8.1 machine. Occasional crashes and freezes, but no more than normal, and overall decent performance. I think someone mentioned a glitch when an extremely short selection is made. I'm seeing that. Released by starting playback from the beginning.

But today I got the dreaded noise bursts for the first time. I was mastering using phones. Very nasty. Even with a PT restart it kept coming back until after a reboot. Definitely a major bug that must be eradicated before someone's ears get toasted.
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2019.6, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Quad; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.6, Apogee Rosetta 800, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Sierra, MOTU LP32, Pro Tools 2018.3
Reply With Quote
  #109  
Old 01-14-2016, 06:09 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,322
Default Re: How's 12.4 running for you?

Quote:
Originally Posted by seanmccoy View Post
I've been running 12.4 (HDN) for a couple weeks now on my Windows 8.1 machine. Occasional crashes and freezes, but no more than normal,...
That's not normal at all for a great many of us. You should contact support. They can run tests and troubleshoot your problem.
__________________
Bob's room 615 562-4346
Georgetown Masters 615 254-3233
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #110  
Old 01-14-2016, 06:30 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default How's 12.4 running for you?

Over the last two months I've contacted support for every little thing you might as well you're paying for it
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Boot 10.6 running 8HD & 10.7 running 10HD STL Audio macOS 3 04-14-2012 05:38 AM
Im running PT8 on WIN7(running off of VMWARE) Conolly10 Windows 2 12-11-2010 06:38 PM
PT HD9 (running native with motu) running out of memory syMPh Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-21-2010 07:34 PM
Running Pro Tools LE 8 on XP and running 2 monitors JRup 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 05-31-2010 07:38 PM
Running PTLE for Win on an Intel Mac running XP? postmike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-27-2006 11:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com