Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2007, 11:41 AM
dopplah dopplah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 85
Default 7.4 bugs

On drag-and-drop import of new sounds, my QuickTime video output to firewire disappears. It can still display in a window on my monitor, but to get it to output throught the Mojo, PT must be shut down and restarted. This is highly repeatable.

Pentium 4 3.0 GHz, 2 GB RAM, PT 7.4 (no CS), Avid Mojo.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2007, 11:49 AM
5Moes 5Moes is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: North Hollywood, CA
Posts: 77
Default Re: 7.4 bugs

Strange...I'm also on a Pentium 4 system and do this all the time, with no problems.

Is the Mojo the only thing on the firewire port?

EDIT: My bad...I missed the "Quicktime" part of dopplah's report, and I'm virtually always using native Avid video. It's 100% repeatable with Quicktime video!
Reply With Quote
  #3  
Old 12-13-2007, 11:51 AM
dopplah dopplah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 85
Default Re: 7.4 bugs

> Is the Mojo the only thing on the firewire port?

Yes it is. This worked perfectly on 7.2, but doesn't work on 7.4.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-13-2007, 12:11 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,766
Default Re: 7.4 bugs

We are aware of this issue and are working on a fix.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 12-14-2007, 12:49 PM
dopplah dopplah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 85
Default Re: 7.4 bugs

bug02: Video nudging by frame is not consistent. I often use the < and > keys to step through video by frame, and at times Mojo outputted video will "stick" on the prior frame. I have to move a few more frames in the same direction to get it to "unstick". This makes it very difficult to find the exact point of a camera angle change, etc.

Just now, disabling and re-enabling "Video Out FireWire" temporarily fixes problem.

This is somewhat more random / less repeatable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11.1.2 on Mountain Lion bugs bugs bugs. command+f, elastic audio, discoloration farmfresh Pro Tools 11 21 05-01-2014 08:21 PM
PT8 bugs murergobben 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-24-2009 05:07 PM
Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!! Mixtrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-25-2006 07:33 PM
Old, old bugs Pete Gates Tips & Tricks 2 02-14-2006 10:10 AM
Bugs on 5.3.1 Captain_Pants 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 08-24-2002 12:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com